Ataata
Grudniowa Mama '07
Kacha jak to?? To nie jesteśmy jędzami??
kurcza a myślałam że jesteśmy...
;-)
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
;-)oo JA na pewno nie)

Jest się do kogo przytulić 
tzn wyczytałam to już gdzieś

Doskonale rozumiem co odczuwasz, bo też przebywam za granicą, też cały swój czas spędzam z dzieckiem (które nota bene do aniołków nie należy i o tej porze w najlepsze nawija zamiast spać), ale od tego mamy główny, żeby tam się powymieniać doświadczeniami. Na wątku zabawkowym jest troszkę propozycji zabawek, za którymi dzieciaki przepadają bardziej bądź troszkę mniej, poza tym z tego co pamiętam był już utworzony wątek o pomysłach na zabawy dla dzieci.
Tam najczęściej sobie nawzajem doradzamy, ewentualnie naprowadzamy na odpowiedni wątek, chociaż zdarzają nam się często off-topy ;-)