• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Boooooooooooom! Pierwsza :D

Ale deszczowo za oknem, po co ja wczoraj chwaliłam, że piękny dzień był. Pogoda się widać zbuntowała i rogi pokazała :|

anula: trzymaj się, a francowata @ niedługo sobie pojedzie na co najmniej 40 tygodniowe wakacje :D

azylek: na mnie dostinex bardzo dobrze zadziałał i po 2 tygodniach mi prolaktyna pięknie spadła. Nie miałam co prawda podwyższonej tej podstawowej tylko tą po obciążeniu.

lux: jak tam samopoczucie?

A co do odczuwania owulacji to powiem tak: czasem czułam jajniki (tak mi się przynajmniej wydawało), a owulacji nie było. Czasem nie czułam nic, a była...Nie ma u mnie chyba żadnej prawidłowości. Zwykle właśnie jeden jajnik dominuje i ponoć najczęściej jest to prawy. Szczęściary z dziewczyn, które mają owulację raz z lewego a raz z prawego :)

U mnie ostania dawka CLO w tym cyklu. Ciekawe czy jajca ładnie urosną...znaczy jedno, bo jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby było więcej...

Udanego dnia :)

Hej ;)

Jogu a co ty taki ranny ptaszek , praca czy spać nie umiesz ? :P

Nessi kawkę mi możesz zapodac ;)

Dziś pięknie pospalismy dlugo , aaz mi sie nic nie chce a trza sie ubrac i isc z pieslem ehh a tak bym pod kolderka jeszcze polezala :D

xbum: ja ogólnie z tych porannych. Lubię sobie czasem dłużej poleżeć, ale zwykle wstaję rano. Najwyżej dosypiam jakoś później, o ile mam możliwość :D

nessi: pewnie już po kawce jesteś? :) Udanego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry