• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
A u mnie przeważnie ovu z lewego jajnika jest. Moja gin mówi ze to dobrze jak boli, chociaż czasem jest to mylące. Owulacja daje czasem objawy otrzewnowe i brzuch może boleć z innego powodu (lekarze mogą pomylić ból jajnika z wyrostkiem)

Melduje ze moja przybleda znalazła drogę .... i zawitala z grubej rury ..... boli na maxa ale dam radę ..... :) w dzień była u mnie wiosna a teraz nastała zima ! Zasypalo sniegiem ! Cholerka ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Tynka no u mnie z hormonami podobnie, tarczyca szaleje, prolaktyna to samo, reszty nie wiem, moze tez rozchwiana, jak badałam w zeszłym roku to było Ok. Po zabiegu mi sie cos znowu popierdzieliło..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

anula skąd jesteś , że śnieg masz ? :P
pytałam wcześniej , ostatnio pisałaś o jakiejś tabelce robimy ? :)

Ciekawe jak tam nasze małpy czy trafią czy nie :D

Ja sobie też muszę tą tarczyce zbadać ,ostatnio robiłam wszystkie hormonalne a tego nie miałam nigdy robione ....

Anula fajnie ze w końcu @ raczyła zawitać. To teraz pora oficjalnie rozpocząć sezon na owocne cykle zakończone ll krechami na testach!

Azylek może zbadaj hormony między 2-5 dniem cyklu. Chociaz w sumie to może warto dać też organizmowi czas na dojście do siebie. Nic dziwnego że po zabiegu wszystko jakiś czas będzie szalało.

reklama
Ale to pol roku minęło i myslalam, ze sie unormowalo. Ide w pt na monitoring do gina, ciekawa jestem jak w tym cyklu, czy prolaktyna spadła, bo biore dostinex od 3 tyg dopiero. Odstawiłam letrox i tsh 3, wiec zaczęłam znowu brac, ehh jak nie urok to sraczka [emoji6][emoji4] a u mnie dziwne to, ze mam zawirowania z hormo a cykle bite regularne z owulacja wiec o co tu chodzi ja sie pytam ? [emoji5][emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry