• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
wiosna idzie , teraz co druga z brzuszkiem będzie :(

Jugosława, Bum tez tak odczuwam. Ale na sile nic nie zrobimy, teraz znowu mam ochotę wykasować ta aplikacje, bo bez sensu sie nakręcam..
Dziewczyny a po wspomagaczach to tez sluz po jakim czasie robi sie lepszy? Piła któraś z Was te syropy na kaszel, które mają rozrzedzać? Działa to ? [emoji3][emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kuzwa ja wczoraj mialam przezroczysty a dziś taki biały i też nie wiem co halo :D
Trzeba czekać nic nie zrobimy !

Dobrze , ze przypomnialyscie o wspomagaczach , luteina czeka :baffled:

A jak dziewczyny u was z tym bólem owulacyjnym ? Boli was na przemian co miesiąc, boli was wszystko na dole czy nic nie czujecie? Bo ja w większości czuje tylko prawy jajnik. Niby na usg wszystko ok ale może to oznaczać że lewy jajniki nie pracuje albo prawy pracuje za bardzo? Czasem mnie to zastanawia.

Kruczyca mnie w okolicach dniu owulki pachwiny bolą :eek: nie wiem czy to taaki objaw czy co , ale no tak ciągnie mnie w tych okolicach owu ...
I jest mi nie dobrze , tak jak już pisałam wczoraj ;)

A tak to jajniki , bóle podbrzusza raczej nie , brzuch to mnie często boli ...

Te objawy na owulke są masakryczne powinien być jeden objaw u kobiety taki sam , ktory na sto % ją wskaazuje :evil:

No ja praktycznie co miesiąc czuje prawa stronę lub sama macice, czasem nic nie czuje i tylko śluz daje znaki, a jak po lewej stronie to tylko takie pykniecie.

To wszystko jest jakieś dziwne ...

A czy mierzenie temperatury też jest 100% skuteczne , sprawdzalne ? :confused2: i jak to się powinno mierzyć wiem , że rano ale od którego dnia cyklu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry