• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jogu mam nadzieję , ze będzie szybko ocieplenie , bo teraz to nie wiadomo czy wychodzić czy nie ...

karola to ty , tak jak ja :P

Już mam 3 koleżanki co są w ciąży :growl:
Nie starasz się nie maa żadnej , starasz się to plaga normalnie :oo:

reklama
Oglądałam właśnie dokument na tvn style na temat współczesnego macierzyństwa w sumie to macierzyństwa w USA i Kanadzie. Tak myślę... Mimo że u nas też to wszystko pozostawia wiele do życzenia i nie jest łatwo to jednak nie chciałabym żyć w tym nowoczesnym, biegnącym z językiem na brodzie świecie

karola: nie zawsze muszą być przytulanki przecież :) Zrelaksujesz się, chłop też...będzie miło i to się liczy. W ogóle to, że możecie spędzić wspólnie czas, co w dzisiejszym świecie nie jest takie łatwe :) Narobiłaś mi ochoty na winko :P Chyba wyślę swojego po butelkę :D

xbum: taaaaak plaga koleżanek które zaciążyły podczas naszych staranek...też coś wiem na ten temat. No ale cóż. Życie :(

Lux, tak kojarzę Wągrowiec i okolice [emoji4]
Ja dzis mam dzien, ze chce to wszystko odpuścić i dac spokój, chyba juz za duzo na raz :/
Zobacze jak ten miesiac z moim śluzem, tyle wspomagaczy jem, ze naprawdę ręce opadną mi chyba jak sluz dalej bedzie taki gesty i mleczny, jeden wielki glut.
Kruczyca Tobie sie juz rozkręca sluz? U mnie dzis rano znowu takie białe, gęste ale to mi sie rozciąga na dobre 5-8cm, nic z tego nie rozumiem. Ciagle takie dziwactwa.. [emoji6]
Leze sobie teraz i tez odpoczywam, śnieg zaczął u nas niezle sypać. Miło tak popatrzeć za okno jak biało na dworze[emoji4][emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bum oj tak. W 2015 naprawdę większość koleżanek w ciąży, niektóre już drugi raz :) a ja siedzę z boku i się wpatruje w nie z uśmiechem jak oblakana :)

Jugosława, Bum tez tak odczuwam. Ale na sile nic nie zrobimy, teraz znowu mam ochotę wykasować ta aplikacje, bo bez sensu sie nakręcam..
Dziewczyny a po wspomagaczach to tez sluz po jakim czasie robi sie lepszy? Piła któraś z Was te syropy na kaszel, które mają rozrzedzać? Działa to ? [emoji3][emoji4]

Azylek tak u mnie się już rozkręca robi się rozciagliwa "galaretka" w prawym jajniku i podbrzuszu też od wczoraj od 23 coś kluje i ściska co raz

Jugosława, Bum tez tak odczuwam. Ale na sile nic nie zrobimy, teraz znowu mam ochotę wykasować ta aplikacje, bo bez sensu sie nakręcam..
Dziewczyny a po wspomagaczach to tez sluz po jakim czasie robi sie lepszy? Piła któraś z Was te syropy na kaszel, które mają rozrzedzać? Działa to ? [emoji3][emoji4]

Picie wody też dużo pomaga. Ja od dawna dużo pije ok 3 litrów plus herbaty itp

Kruczyca u mnie ze strony jajników póki co cisza, ale mi owu wypada na pon, wiec moze jeszcze za wcześnie [emoji6] a Ty pewnie w sob masz nie? [emoji4]

reklama
Staram sie dużo pić, chodzę non stop siku [emoji15] nie wyrabiam z przetwarzaniem ;)
3 litry wody ? Plus herbaty jaaaaaa gdzie Ty to mieścisz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry