• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej dziewczyny :)

Produkujecie jak szalone, nie nadążam z czytaniem :p

Ja teraz zmykam do kosmetyczki brwi sobie wyregulować i henne zarzucić.. Jutro mam wolne, a w weekend do znajomych idziemy to musze jakoś wyglądać :p Smieje się z mojego bo się umówiłyśmy, że to będzie nasz wieczó i babki piją, a faceci się przyglądają :p Dowiedziałam się dzisiaj jeszcze, że moja kumpela była w szpitalu bo plamiła, na szczęście na tym się skończyło i dostała lutke i obowiązkowe odpoczywanie.

Luxi, to ja tzrymam kciuki i widze tu w niedziele pozytywny teścik &&&&
taa zaraz pozytyw, bedzie @ i tyle, ja na cud nie licze haha

reklama
tynka: jak głowa? Przeszedł ból?

anula: jak tam Kołobrzeg? Z pogodą trafiliście w dziesiątke, bo chyba w większości kraju było dzisiaj pięknie. Wykurz ją wykurz :)

karola: ja też planuje w tym samym celu kosmetyczkę odwiedzić :D Taki mały zabieg a jak poprawia humor :D To szykuje się wam miły weekend, no i fajnie :) A co do plamień kumpeli to przykra informacja, ale teraz dużo dziewczyn tak ma...chyba jakaś plaga naszych czasów :(

lux: a testa już kupiłaś na to weekendowe testowanie? :P

xbum: ja też się będe opierniczać tylko skończę jeść :D hahaha!

luska: ja len dodaję go jogurtu, owsianki, kefiru... A masz mielony czy ziarenka? Jeden i drugi tak dodaję. A mielony to używam dodatkowo do wypieków i do zagęszczania.

azylek: zakwasy to straszna rzecz :P Polecam piwo :P Albo masaż :D

julia: no hej hej kochana :) Jak tam czas leci w pracy?

kruczyca: cieszę się, że wracasz do zdrowia :) U mnie powrót do zdrowia podobnie się objawia zwykle...zaczynam sprzątać :D

Sporo was z okolic Poznania. Ja jestem z Pomorskiego :)

Jogu opierniczanie jest najlepsze ino dooopa rośnie :D choć mój M powiedział , że woli mni bardziej taką jaka jesten teraz niż przed ciąża :D

Anula a ty coś pisałaś o jakiejś taabletce czy coś takiego ? ... :confused:

xbum: widzisz jaki chłop kochany ;)

Ufff, zjadłam. Teraz mogę wypić ciepłą herbatę, bo trochę zmarzłam. Niby słonecznie było, ale zimno! Ponoć w marcu ma być powrót zimy, ciekawe czy te prognozy się sprawdzą. Będzie kurczaczek się z bałwankiem witał na Wielkanoc :D

Oooo boziu , ja nie lubię zimny niech nie przychodzi już :crazy:
W marcu już się powinnie ładnie robić słoneczko ładnie świecić :)
Mi najbardziej przeszkadza to , ze muszę w piecykach paalic ...

xbum: no tak, dogrzewanie mieszkań i domów jest kłopotliwe :/ Klimat się zmienia, ciekawe co przyniosą te zmiany... Zresztą, może się prognoza nie sprawdzi...czasem tak o pogodzie tylko paplają, żeby paplać :)

A ja jestem ze Śląska, a dokładnie okolic Cieszyna. No mam piękne brewki i schłodzone winko w lodówce. Mężu przyjedzie i będziemy odpoczywać-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry