• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca ja tak samo nie chodzę do fryzjera sama farbuje :)
Ja dość długo rozjaśnialam włosy i mam strasznie przetlenione max dwa razy umyje włosy i końce mam koloru wyjsciowego takiego jasno brazowego to czasem az dziwnie wyglada a niektorzy tez mówią jakie ombre itp :D

Przyszły testy , więc jeszcze trochę i sprawdzimy co z tą owulacja czy jest czy nie ma ;)

reklama
Hej dziewczyny,

lux: i jak? Rodzince podoba się wasze nowe mieszkanko? Impreza za imprezą ;D Taki plus zmieniania mieszkania :D

anula: u mnie też ponuro...krew oddana?

karola: powodzenia na pobraniu :)

U mnie środek cyklu. Bardzo jestem ciekawa co mi jutro wyjdzie na usg...przeczuć żadnych nie mam. Brzuch czasem poboli. Z doświadczenia wiem, że nie musi to nic oznaczać. No nic, pozostaje czekać do jutra i tyle. Narzekacz mi się włączył dzisiaj...oj to będzie ciężki dzień.
sa zachwyceni, tesciowa rowniez, nawet milutka jest ostatnio dla mnie szok

lux: może teściowej się tak na wiosnę zmieniło? :D Najważniejsze, że jest dobrze, bo to od razu inaczej. Mam nadzieje, że to będzie u niej stałe a nie chwilowe :D

karola: hihi :D Ach te igły :D

Czesc dziewczynki po weekendzie [emoji6] ja jutro monit, dzis niby ovu a ja nic kompletnie nie czuje w tym cyklu jajnikow[emoji18]moze to przez to ze z lewego.. Dla odmiany za to znowu pęcherz mi dokucza, od paru cykli w okolicach ovu ciagle jakos tak dziwnie. Do tego mimo wspomagaczy śluzu przejrzystego brak, było troche ale standardowo biały gesty. W pizdu wiecie [emoji4] dzis mam taki stan, ze nie chce byc w ciąży dopóki sie nie dowiem co mi dolega. Jutro jeszcze prl zbadam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

lux: no no zaszalałaś :D A jakie krzesła kupowałaś? Firany podobne do tych, które kiedyś kupowałaś do starego mieszkania czy jakiś inny rodzaj i wzór?

azylek: ja też nie czuję w tym cyklu jajników tak bardzo jak w poprzednim :/ Ja z pęcherzem też mam czasem przeboje...on blisko leży, więc wszystko możliwe.

reklama
Hej dziewczyny.
Witam po weekendzie który spędziłam w szpitalu tym razem jako pacjentka. Miałam atak kolki nerkowej. Kamien utknął w cewce i miałam tak przepełniony pęcherz że mdlalam z bólu. Teraz jest już dobrze. Oby nigdy więcej czegoś takiego... widzę że nie tylko ja mam problemy pecherzowo-nerkowe.

Lux urządzanie mieszkanka super sprawa:-) dobrze ze tesciowa się ogarnęła. Moja na szczęście jest przekochana. Lepszej nie mogłam sobie wymarzyc.

Azylek ja też nic nie czuję w tym cyklu i powiem szczerze mam już dość wpatrywania się w swoj organizm i szukania objawów. Chcę czerpać z seksu przyjemność i na to w tym cyklu stawiam, a nie na obserwacje śluzu, szyjki i takie tam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry