• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tynka ozesz ....wiem co to ból nerki-za malolata cierpialam ... dobrze ze wszystko się dobrze skonczylo .... czerp kochana przyjemność z sexu ja też na to stawiam koniec kuzde z mechanizmem !

Azylek mi teraz w tym cyklu co był to pęcherz dokuczal-masakra .....

padam ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
tynka: o kurde :/ Współczuję bardzo :( Najważniejsze, że już czujesz się lepiej. Trochę będziesz w domku odpoczywać czy od razu do pracy wracasz?

anula: ja też padam. W ogóle od rana jestem półprzytomna.

Mnie też wkurza wypatrywanie objawów owulacji, sprawdzanie śluzu, temperatury...koniec! Poza jutrzejszą wizyta nic nie robię. Będzie co ma być. Znowu czuję, że się spinam tym wszystkim.

Tynka, Jugo, Anula mam dzis dokładnie tak samo. Odpuszczam to, czas i tak leci a co ma byc to bedzie. Poprzednia ginekolog mi powiedziała, ze moj najlepszy okres rozrodczy juz minął, takze super lekarze! W dupę z nimi.
Co do pęcherza to mam non stop dziwne jazdy, szczególnie w okolicach owu. Zauważyłam nawet ze czasem po sexie do środka mnie więcej boli. Mowie Wam, prędzej sama sie dowiem co mi jest niz od lekarzy.. [emoji5][emoji6]
Non stop cos mi sie przytrafia, ale nie dam sie !
Póki co, luzuje w sprawie wiadomej [emoji4] jakos mi lżej, samo z siebie tak przyszło i bardzo sie cieszę.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Już na szczęście czuje się dobrze ale w sobotę wieczorem mdlalam z bólu no okropienstwo...ja odkąd łykam uromaxin to zapalenia pęcherza nie mam ale przed kamyczkiem mnie to nie uchronilo.
W tym cyklu nie myślę o ciąży muszę odpocząć psychicznie ale jestem pozytywnie nastawiona. Przed chwilą był chłopak który zbierał pieniążki na fundacje dla upośledzonych dzieci i sprzedawał różne figurki. I zobaczyłam aniolka! pięknego niebieskiego aniolka który się modli. Pierwsze co przyszlo mi do glowy to ze ten aniol przyniesie mi szczescie o zajde w ciaze. Myślę że to dobry znak! Od razu go kupiłam:-) bardzo zadowolona jestem.
Już do końca lutego mam wolne:-) w końcu odpoczne. Chyba zaczynam odczuwać skutki bromergonu. Chodzę pół nieprzytomna i tylko bym spala. I wiecznie mnie mdli.

Azylek wcale się jakaś wredna baba nie przejmuj! Nie w takim wieku kobiety dzieci rodzą! Niektórzy ginekolodzy właśnie są tacy nawiedzeni. Ani nie pomoże ani nie pocieszy tylko liczą na to się się samemu zdiagnozujesz i wyleczysz.

Tynka wracaj do zdrowia i odpoczywaj :) ja też w weekend cierpiała ale nospa pomogła
Luxi to dobrze ze teściowej się pozmieniało :) oby na stałe :)
A ja kupiłam sobie dziś piękne butki ślubne. W końcu znalazłam takie jak szukałam :) nie na jedno wyjście, eleganckie ale i na codzień do jeansów w lecie na wieczorny spacer z mężem :)

Kruczyca a jakie butki? Ja miałam ciemno czerwone szpilki i byłam bardzo zadowolona. Po ślubie już na 3 albo 4 weselach je miałam. Nie chciałam typowo ślubnych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry