• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dziękuję. Ja też się naszukalam jak durna. Niby zwykle buty nudziakowe które zawsze będą mieć wzięcie a nigdzie nie było... Jak nie kolorowe to taki lekierek z samochodu zdrapany. Jak mogły być to cena że się odechciało. A te za 250zl. Myślę że to niedużo za takie butki skórzane i meeega wygodne

reklama
Używacie może produktów do włosów z Batiste? :) jak tak to są nowości w rossmanie w promocji ja kupiłam spray do układania dodających objętości i drugi termoochronny. Pierwszy już wyprobowalam i na moich nieswornych oklapnietych włosach efekt świetny :) jutro przetestuje termoochrone. Dla mnie plus za to że używa się he na suche włosy i tym do układania można fajnie poprawić fryzurke w ciągu dnia a nie ma nic wspólnego z lakierem który przy takiej pogodzie robi z włosów sztywny hełm

Używacie może produktów do włosów z Batiste? :) jak tak to są nowości w rossmanie w promocji ja kupiłam spray do układania dodających objętości i drugi termoochronny. Pierwszy już wyprobowalam i na moich nieswornych oklapnietych włosach efekt świetny :) jutro przetestuje termoochrone. Dla mnie plus za to że używa się he na suche włosy i tym do układania można fajnie poprawić fryzurke w ciągu dnia a nie ma nic wspólnego z lakierem który przy takiej pogodzie robi z włosów sztywny hełm
nie mialam, bo recenzji brak

Kruczyca butki super ! Lubie proste ....wogole jeżeli chodzi o buty to jestem okrutnie wybredna-muszą mieć to " cos" ....

Karola ja też nie zrobiłam a bo już 6dc ....a bo się nie wstało i wszystko nie zgralo .... ale co tam :) jeszcze zdążymy ....

Tynka biedna moja .... ty tam odpoczywaj albo co .... jakiś termiforek,dobry film .... wyrko ....i zdrowiej szybko ! Bo wiosna zaraz :)

Jugo a ja tylkiem kanapę wygniotlam,zebrałam się w sobie,ogarnelam i nawet zupę pomidorowa na jutro ugotowalam :)

Azylek mnie jak tak pęcherz czadowal to żurawine w każdej postaci wciagalam i zaczęłam dużo wody pić bo u mnie z tym marnie .... ale dziadostwo oblesne .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Aż polecialam do łazienki bo uroilo mi się ze o biotebal chodzi ale ten to w aptekach dostepny .... tego co mówisz nie znam ....zresztą ja to dużo włosów mam i wiecznie szopa a najgorsze jest to ze moje włosy mię przyjmują wszystkiego ....szamponu to używam np. Zwykłego jantar - jest dla mnie super .... :)

No to żeście naskrobaly :-) :)

A ja wróciłam z zakupow , byłam z siostrą... P się mnie pyta i co kupiłaś a ja portfel i rzeski sobie zrobiłam , więc mówię ze jutro też idę bo to zakupy jak nie zakupy :laugh2:

Ino popatrzył na mnie jak na wariatke i poszedł grać :dry:

tynka: piękna sytuacja z tym aniołkiem :) To odpoczywaj, odpoczywaj. A z bromergonem to tak bywa, dużo więcej sutków ubocznych niestety ma :/ Może jak organizm się przyzwyczai to będzie lepiej? Wow! Ciemnoczerwone szpile musiały pięknie wyglądać. Ładne jest to różowe złoto, a połączenie 3 rodzajów złota jest ciekawe.

kruczyca: buty przepiękne! I bardzo w moim guście. Też jak potrzebowałam ślubnych to kupiłam takie coby je jeszcze móc założyć. Też kremowe kupiłam :D

karola: miło, że masz ginkę, której zależy :)

lux: budujesz napięcie :D Nie mogę się fotek doczekać urządzonego mieszkanka:D Krzesła bardzo eleganckie :)

nessi: jaka afera? :D Zaciekawiłaś mnie :D

anula: ja zupy nie ugotowałam, ale zrobiłam kanapki z chałką i dżemem :P

xbum: hahahahahaha to musiało nieźle wyglądać jak chłop próbuje zrozumieć i nie może :D

Jugo hahha , nie no jak będziemy w łóżku leżeć to się zapyta czy to tak na poważnie :D

Tynka bromergon ooo weź , ja mam tak ciągle mnie strasznie mdli ino pomyślę , że go dwa tygodnie dopiero biorę a gdzie tam koniec ...

Kruczyca piękne buty !! :) bardzo mi się podobają ino ja to nie umie w szpilkach chodzić :D

reklama
Jugo kanapki aaa haha chciałam właśnie zapytać ze jak to " chleb jesz z chałwą i dżemem " :) co nie dowidzi to dopowie hehe ..... :)

Tynka i lov czerwień .... zwłaszcza paznokcie .... :) ale twoje buty musiały robić wrażenie ....

Bum a ja się zastanawialam co tak milczysz .....

Tymczasem czas iść się ogarnąć do łazienki i wyrko czeka :) bo budziki niestety tez czekają w kolejce bleee .... kolorowych i upojnych :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry