• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca zamawiaj będziemy się razem testowac hahaa :)

U mnie wszyascy śpią więc mogłam sobie na spokojnie podlogi umyc :)

luskaa a ty co dziś taka zabiegaana ?

reklama
Kruczyca zamawiaj będziemy się razem testowac hahaa :)

U mnie wszyascy śpią więc mogłam sobie na spokojnie podlogi umyc :)

luskaa a ty co dziś taka zabiegaana ?
Starostwo rano potem zakupy male potem pranie u babci obiad potem dac kurom psu dac jesc jajka pozbierac drzewo naniesc i dopiero godzinke temu wrocilam prysznic i padam juz bum a ty nie spisz jeszcze

luska ja niee , ja pozno spać chodzę :P
mała mi wstaje o 10 , więc się wyspie :)

Ale też coś zmęczona dziś jestem .

Jakiego ja mam męża przyszłego kochanego :D patrzę sobie lokówki, stozki to kręcenia włosów, znalazłam moje termoloki w promocji, wiedział że od dawna na nie choruje tylko kiedyś kosztowały 3stowy teraz 170. No ale przeglądam dalej a on do mnie "jak chcesz to jutro pójdziemy kupić, zarezerwuj w sklepie żeby było to na pewno, będziesz mieć prezent na dzień kobiet" ah :D

No Kruczyca takiego to ze świecą szukac :p , choć mój też jest kochany przez pół dnia będzie marudzil a po co , czemu , ze to mi nie potrzebne a i tak da :rolleyes:

Mój wie że makijaż i fryzurę sama będę robić więc woli wydać 200 na urządzenie które będę używać kilka lat niż na fryzjera który ułoży mi włosy na chwilę za tą lub większą cenę ;)

Dzień dobry :) kawa ?

Tęczowa mam nadzieje ze będzie ci tu dobrze,powiedz teraz jakieś badania jeszcze robicie?leki bierzesz? Jak lekarze to widzą ?

Lusia a ja już w wyrku leżałam a teraz to już ogarnieta jestem i zaraz śmigam z kudlatym :)

Bum czasem ciężko,czasem ok ... zależy od organizacji i przede wszystkim mobilizacji hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Witajcie z rana,

tęczowa: rozgość się u nas :) Pewnie, że nie można się poddawać. Przykro mi, że tyle przykrych chwil musiałaś doświadczyć :( A lekarze coś zaproponowali, żeby szanse zwiększyć?

xbum: jak tam nocka? :D

luska: jak tam ci sie dzień zaczął? Dzisiaj też zabiegany dzień będziesz miała?

kruczyca: no no ten twój przyszły mąż zapunktował :D:D:D

anula: ja sobie ziółka właśnie parzę, więc z kawy nie skorzystam, ale się dołączę :D

julia: hejo :) Jak dzień mija?

karola: i jak krew? Udało się oddać ? :D:D:D

azylek: powodzenia na monitoringu :D

Ja mam dzisiaj intensywny dzień...nie wiem czy się wyrobię ze wszystkim. Chociaż tak na prawdę wolę jak mam mnóstwo do zrobienia niż miałabym siedzieć i nie mieć co robić :D Tak więc nie będę smuciła, że coś źle :D:D:D

Udanego dnia.

reklama
Jugo co za ziele pijesz?ja już po drugiej kawie .... energii mam nawet dużo aczkolwiek nie mam weny coby spożytkować ja w pracy hehe .... p.s jaja dają czadu .... dobrze ze wzięłam tylko po 0,5 clo .... idę popatrzę w kalendarz na kiedy to iść do gina ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry