Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na razie nie jest źle, choć odczuwam tego skutki powoli :/Boze jak Twoj zoladek to znosi?
o co sie zarlas z mezem?Bum cała noc, ze z mężem sie kłóciliśmy, ze juz go pakowałam do wyprowadzki i non stop takie rzeczy [emoji6]
Lux troche jakby sie przejaśniło, chyba przywołałaś lepsza pogodę [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
bardzo Ci wspolczuje, bo i to nerwy i kasa idzie, ale warto walczyc naprawdena razie nie jest źle, choć odczuwam tego skutki powoli :/

a patologia rodzi i zostawiaja na smietnikachTęczowa no to konkretny zestaw, a przeciwlozyskowe tez robiłaś? Kurde wiecie co, okropne to wszystko ze czas tak nieubłaganie leci, pieniądze non stop na badania, ciąża sie nie udaje a nadal nie znamy przyczyny !!!! [emoji52][emoji17]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
mam nadzieję, bo to już nas przerasta i wypala nas oboje...bardzo Ci wspolczuje, bo i to nerwy i kasa idzie, ale warto walczyc naprawde![]()
u mnie przerwa od staran nas uratowala, bo tez bylo zle, ciagle klotnie i lzymam nadzieję, bo to już nas przerasta i wypala nas oboje...
my za bardzo nie możemy sobie pozwolić...ja muszę zacząć się leczyć, bo choruję na SM. Po kuracji lekami na sm na 90% nie chcę się starać o dziecko, więc teraz póki jest dobrze działamyu mnie przerwa od staran nas uratowala, bo tez bylo zle, ciagle klotnie i lzy