Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie miałam na pewno tego robionego...ja pierdziele, ile tego wszystkiego jest :/Tęczowa a miałaś histeriskopie? Może wina jest w budowie macicy? Miałam kiedyś pacjentke która porobiła 10 razy i okazało się że ma przegrode w macicy która usunięto i urodziła zdrowa córkę!
aa no to u nas to inaczej wygladalo, jesli juz zaczelas sie leczyc to trzeba to kontynouwac i do skutku wlaczyc!!!my za bardzo nie możemy sobie pozwolić...ja muszę zacząć się leczyć, bo choruję na SM. Po kuracji lekami na sm na 90% nie chcę się starać o dziecko, więc teraz póki jest dobrze działamy
jestem w tym wątku.. czytam się uczęPrzeciwciał jest całe mnóstwo [emoji17] czytałam watęk dziewczyn z poronieniami nawykowymi, jak jeżdżą do Wawy i Łodzi, koszta sa porównywalne do in vitro a to tylko badania .. Gdzie reszta.
Na pewno sie to leczy tylko nie wiem jak czym co i gdzie.. Poczytaj sobie wątek o immunologii i poronieniach nawykowych.
Lux tak jak mowisz, najgorsze ze taka patologia to sie mnoży na morgi! Z niczym problemu nie ma!! Dzieciaki sa wyrzucane, katowane, bite, poniżane.. A wiecie co teraz bedzie jak jest uchwała 500 + ?! Tylko wysyp tego !! Bo kazdy z nich bedzie tylko sie mnożył dla kasy !!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
no i takie beda zachodzi na pstrykniecie palcemPrzeciwciał jest całe mnóstwo [emoji17] czytałam watęk dziewczyn z poronieniami nawykowymi, jak jeżdżą do Wawy i Łodzi, koszta sa porównywalne do in vitro a to tylko badania .. Gdzie reszta.
Na pewno sie to leczy tylko nie wiem jak czym co i gdzie.. Poczytaj sobie wątek o immunologii i poronieniach nawykowych.
Lux tak jak mowisz, najgorsze ze taka patologia to sie mnoży na morgi! Z niczym problemu nie ma!! Dzieciaki sa wyrzucane, katowane, bite, poniżane.. A wiecie co teraz bedzie jak jest uchwała 500 + ?! Tylko wysyp tego !! Bo kazdy z nich bedzie tylko sie mnożył dla kasy !!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
walcz, jesli masz sile, to walcz i sie nie poddawajdlatego w tym miesiącu walczymy..i oby się udało
dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :*. Badań robiłam tyle, że mój mózg ani kieszeń nie ogarnia. Genetyczne zrobione, tarczyca, trombofilia i wiele innych. Miałam już różne kombinacje leków. UWAGA PROSZĘ SIĘ NIE PRZERAZIĆ: Biorę : acard, selen, jodid, kwas foliowy 15 mg, encorton, colostrum, witamina b6, witamina d, duphaston oraz od pozytywnego testu fragmin 2500 j.m