• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa a miałaś histeriskopie? Może wina jest w budowie macicy? Miałam kiedyś pacjentke która porobiła 10 razy i okazało się że ma przegrode w macicy która usunięto i urodziła zdrowa córkę!

reklama
Przeciwciał jest całe mnóstwo [emoji17] czytałam watęk dziewczyn z poronieniami nawykowymi, jak jeżdżą do Wawy i Łodzi, koszta sa porównywalne do in vitro a to tylko badania .. Gdzie reszta.
Na pewno sie to leczy tylko nie wiem jak czym co i gdzie.. Poczytaj sobie wątek o immunologii i poronieniach nawykowych.
Lux tak jak mowisz, najgorsze ze taka patologia to sie mnoży na morgi! Z niczym problemu nie ma!! Dzieciaki sa wyrzucane, katowane, bite, poniżane.. A wiecie co teraz bedzie jak jest uchwała 500 + ?! Tylko wysyp tego !! Bo kazdy z nich bedzie tylko sie mnożył dla kasy !!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Przeciwciał jest całe mnóstwo [emoji17] czytałam watęk dziewczyn z poronieniami nawykowymi, jak jeżdżą do Wawy i Łodzi, koszta sa porównywalne do in vitro a to tylko badania .. Gdzie reszta.
Na pewno sie to leczy tylko nie wiem jak czym co i gdzie.. Poczytaj sobie wątek o immunologii i poronieniach nawykowych.
Lux tak jak mowisz, najgorsze ze taka patologia to sie mnoży na morgi! Z niczym problemu nie ma!! Dzieciaki sa wyrzucane, katowane, bite, poniżane.. A wiecie co teraz bedzie jak jest uchwała 500 + ?! Tylko wysyp tego !! Bo kazdy z nich bedzie tylko sie mnożył dla kasy !!

jestem w tym wątku.. czytam się uczę :D

no i takie beda zachodzi na pstrykniecie palcem

wiecie co muszę walczyć, chociaż to to jedno dziecko( chociaż mąż uparcie twierdzi, że będziemy mieć bliźniaki). Mam co rusz doła, że się nie udaje, że nie jestem zdolna do utrzymania ciąży, ale zaraz potem myślę sobie że muszę walczyć o swoje szczęście. Cały czas się boję o to co będzie i jak...ale muszę. Rozmawialiśmy z mężem ,że jeśli nie uda nam się teraz to ruszamy z in vitro, może to jest nasza szansa...

reklama
dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :*. Badań robiłam tyle, że mój mózg ani kieszeń nie ogarnia. Genetyczne zrobione, tarczyca, trombofilia i wiele innych. Miałam już różne kombinacje leków. UWAGA PROSZĘ SIĘ NIE PRZERAZIĆ :D: Biorę : acard, selen, jodid, kwas foliowy 15 mg, encorton, colostrum, witamina b6, witamina d, duphaston oraz od pozytywnego testu fragmin 2500 j.m

Ja biorę jeszcze raz tyle :P i też się dziwię., że jeszcze żołądek wytrzmuje.. (3 podejście do in vitro)
Kariotypy to podstawa w poronieniach. Oboje zróbcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry