• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry :)

Anula ja chcę kawy ja chcę mi się nie chce na razie wstać z wyrka :P

Jugo nocka u mnie ok , ale pogoda znów brzydka ... a ty co , tyle masz dzisiaj do załatwiania? ;)

Lux co mam na obiad nie wiem , muszę coś wymyślić :D

A idzie coś zrobić na obid z frankfuterek i pieczarek jaako główne składniki ,kuzde dużo tego mam a zaraz się popsuje ....

reklama
Dzień dobry :)

Anula ja chcę kawy ja chcę mi się nie chce na razie wstać z wyrka :p

Jugo nocka u mnie ok , ale pogoda znów brzydka ... a ty co , tyle masz dzisiaj do załatwiania? ;)

Lux co mam na obiad nie wiem , muszę coś wymyślić :D

A idzie coś zrobić na obid z frankfuterek i pieczarek jaako główne składniki ,kuzde dużo tego mam a zaraz się popsuje ....
pizze mozesz zrobic

Cześć dziewczyny [emoji4] cos sie w nocy wierciłam i budziłam, sny do tego jakieś walnięte [emoji15][emoji6]
W Poznaniu chłodno i padać zaczęło :/
Ja dzis rybkę na obiad.
Miłego dnia dla wszystkich [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

niestety nie wiadomo...wyszły tylko p/przeciwplemnikowe

Witaj i nie można się poddawać :)

Pewnie nawykowe poronienia..
Robiliście kariotypy? Tarczycę masz ok?

Was nadrobić to masakra :)
Ale dobrze, dobrze :)
A gdzie nasza jazza :( ?

Ja czekam na @ do soboty winna przyjść. I zaczynam się kuć... zaraz na kontrolne usg i tak w kółko na wycieczki :)

Lux no idzie , ale ja tak nie bardzo za pizza...
Myślałam o jakiejś zapiekance zzimiaczanej , makaronowej ale bo nie wiem :D
.
azylek co to ci się śniło ? :)

Ja już wstałam z wyrka , mała nakarmilam i tera lecieć z psem muszę ..

Hejo
Tęczowa witam:-) opowiedz coś o sobie to dziewczyny Cie wpisza do tabelki. Bardzo współczuję Ci straty dzieciatek:-( na jakim etapie dochodziło do poronien? Robiłaś badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego? Miałaś włączone w ciąży jakieś leki typu acard, clexane?

dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :*. Badań robiłam tyle, że mój mózg ani kieszeń nie ogarnia. Genetyczne zrobione, tarczyca, trombofilia i wiele innych. Miałam już różne kombinacje leków. UWAGA PROSZĘ SIĘ NIE PRZERAZIĆ :D: Biorę : acard, selen, jodid, kwas foliowy 15 mg, encorton, colostrum, witamina b6, witamina d, duphaston oraz od pozytywnego testu fragmin 2500 j.m

reklama
dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :*. Badań robiłam tyle, że mój mózg ani kieszeń nie ogarnia. Genetyczne zrobione, tarczyca, trombofilia i wiele innych. Miałam już różne kombinacje leków. UWAGA PROSZĘ SIĘ NIE PRZERAZIĆ :D: Biorę : acard, selen, jodid, kwas foliowy 15 mg, encorton, colostrum, witamina b6, witamina d, oraz od pozytywnego testu fragmin 2500 j.m
Boze jak Twoj zoladek to znosi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry