Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zupelnie inne a tamte super sa, wisza nadal, jak bede to miec w domu to dam fotki, a krzesla z eko skory bialelux: no no zaszalałaśA jakie krzesła kupowałaś? Firany podobne do tych, które kiedyś kupowałaś do starego mieszkania czy jakiś inny rodzaj i wzór?
azylek: ja też nie czuję w tym cyklu jajników tak bardzo jak w poprzednim :/ Ja z pęcherzem też mam czasem przeboje...on blisko leży, więc wszystko możliwe.
zupelnie inne a tamte super sa, wisza nadal, jak bede to miec w domu to dam fotki, a krzesla z eko skory biale

piekne!!!!A to moje butkiwygodne jak żadne mimo że mierzylam z opuchnietymi nogami po całym dniu w pracy i mierzenia butów
wrocilabym w nich do domku ale szkoda i za wcześnie na takie
![]()
dam jak bede miec kupione wszystko i beda meble zamontowane, bo mam podwieszane szafki i Tomek nie ma kiedy tego zrobic...a ja sie wkurzam...dojda firanki i krzesla to zrobie i wstawie, bo chce sie pochwalicDawaj foty mieszkania ...![]()