• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Chyba udało mi się zdjęcie wstawić! :-)
Mamy obrączki z trzech rodzajów złota. Żółte, białe i różowe i ja mam brylancik jeden na środku. A w środku grawer
,, Miłość wszystko zwycięża " i ja mam imię męża a on moje.

Załączniki

• 20160222_182641-1-800x600.jpg
    20160222_182641-1-800x600.jpg
    108,6 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Hejo;-) Nie dotarłam dziś na krew bo nie wyrobiłam się w czasie. Jutro rano już na pewno pojadę. Wyspie sie przynajmniej. Ja w tym tygodniu przymusowe L4 od gin bo nocki mam a to oczywiście nie sprzyja.

Kruczyca piękne!!!!wiesz ile ja się naszukalam butów w takim kolorze na siostry ślub! Nigdzie nie mogłam znaleźć i w końcu kupiłam takie bardziej brązowe a miały być nude.

lux: no no zaszalałaś :D A jakie krzesła kupowałaś? Firany podobne do tych, które kiedyś kupowałaś do starego mieszkania czy jakiś inny rodzaj i wzór?

azylek: ja też nie czuję w tym cyklu jajników tak bardzo jak w poprzednim :/ Ja z pęcherzem też mam czasem przeboje...on blisko leży, więc wszystko możliwe.
zupelnie inne a tamte super sa, wisza nadal, jak bede to miec w domu to dam fotki, a krzesla z eko skory biale

reklama
Wpadłam na chwilę bo afera w innym wątku :)
Buty cudo ...jak pomyślę o moich zwykłych białych bleh
Obrączki wybraliśmy też żółte złoto z białym. Po 9 latach niestety wymagają już odświeżenia, ale poczekamy do 10 rocznicy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry