• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ja szykuje się do pisania projektu na kwiecień do dofinansowania z Unii na założenie działalności także wszystko na raz się dzieje marzy mi się połączenie macierzyństwa z pracą tak by dzieci były ze mną do wieku przedszkolnego :) ah piękne plany :D

reklama
Kruczyca a w jakiej branży czy jak to tam się zwie ta działalność ? :P

Marzenia są po to by je spełniać , więc trzymam kciuki aaby się udało ;*

A co do wieku przedszkolnego to u mnie to samo , ja będę z dzieciaczkami siedzieć.
Dlatego też chcemy taką małą różnicę wieku , dzieciaczki do przedszkola a matka do pracy w koncu :)

W Lublinie nie ma miejsca dla rodziców z dziećmi właśnie w takim wieku od 0 do tych 3-4. Wychodząc z wózkiem fajnie by gdzieś siąść na kawkę, nakarmić dziecko, spotkać z koleżanką, w zwykłych miejscach ludzie krzywo patrzą na rodziców z tak małymi dziećmi, wiadomo że niemowlakowi nie powie się żeby był cicho albo nie chciał piersi bo teraz siedzimy w miejscu publicznym ;) chce stworzyć takie miejsce gdzie mama nie będzie musiała karmić w łazience, martwić się że komuś będzie przeszkadzać wózek. Taka kawiarnia z małym menu dla rodziców jak i dzieci z miejscem do zabawy pod opieką animatorki czy kogoś kto chce pracować z dziecmi, spotkaniami tematycznym, z podziałem na wiek jak i takie zwykłe zajęcie czymś dziecka podczas picia kawki ;)

Oooo fajne coś takiego , nie spotkałam nawet żadnego takiego miejsca u mnie ...
Ale dokładnie tak jest jak chcesz iść gdzieś z koleżanką na kawe to jak u mnie , mała już nie usiedzi w wózku i chce wyjść a wiadomo po takiej kawiarni nie będzie latać i każdego zaczepiac ;)
Kiedyś było takie coś pamiętam w Mc Donaldzie jak byłam dziekiem taka sala do zabaw a teraz w sobotę jak byliśmy to masakra te dzieci też tam nie mają swojego miejsca , latają po calym mc no masakra ...

Ale życzę ci z całego serca aby się to
udało ! ;) i było więcej takich kreatywnych ludzi jak Ty ;)

Sale zabaw u nas też są , ale musisz przy tym dziecku być ... Dopiero od lat 4 są te takie większe atrakcje , gdzie mama sobie może usiąść ...

Dobra uciekam , jeszcze bromergon wziąść więc lepiej się już położyć :P

Dobranoc :-*

u nas dwa dni parapetowy za nami, dwa dni mialam chate pelna gosci, prezento duzo dostalismy, rodzice dali nam gruba koperte, takze sie ciesze, nagotowalam sie, nanosilam, ale warto, bo goscie zadowoleni, ale to nie koniec, bo jeszcze kolejne wizyty nas czekaja, rodziny mamy duze hihi :-p mam katar, ale daje rade, zaraz szykuje sie do pracy

dzień dobry .... deszcz leje .... czlowiek w pracy zamula przy kawie .. żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ... armagedon

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczyny,

lux: i jak? Rodzince podoba się wasze nowe mieszkanko? Impreza za imprezą ;D Taki plus zmieniania mieszkania :D

anula: u mnie też ponuro...krew oddana?

karola: powodzenia na pobraniu :)

U mnie środek cyklu. Bardzo jestem ciekawa co mi jutro wyjdzie na usg...przeczuć żadnych nie mam. Brzuch czasem poboli. Z doświadczenia wiem, że nie musi to nic oznaczać. No nic, pozostaje czekać do jutra i tyle. Narzekacz mi się włączył dzisiaj...oj to będzie ciężki dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry