reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Kruczyca, Lux ja na te ost posiewy zostawiłam 570 zł [emoji15]
Anula to oby ten cykl był pomyślny [emoji4]ja tez zamulona jak sto chu.. [emoji6][emoji42]juz nawet zen szen kupiłam, bo nie moge ujechać ze sobą. Hahahahahs ogolić na łyso psa [emoji23]chciałabym to widzieć. Jestes niemożliwa [emoji4]
Luska ale ja mam hashimoto, tsh mam wyrównane, sama sobie dawkuje lek, bo juz wiem co i jak. U mnie problem jest z przeciwciałami, bo ja choruje na limfocytowe zapalenie tarczycy, mam chorobę autoimmunologiczną..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Luska a jakie miałaś tsh przed lekiem? I jak długo go bierzesz? Ile ważysz? To Ci powiem mniej więcej [emoji5]

a u mnie już na bank po płodnych bo śluz mleczny :)
odkurzacz wyjęłam :)

Nessi jak tam opowiadaj ?

Moniusia czekam :)

Jugo wyniki jeszcze dziś ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Odpisałam Ci wczesniej :D
Idę sobie,- myślę oho ... będzie co robić,a przynajmniej się rozgoszczę w swojej dziupli ...nie?
Jakież było moje zdziwienie, że wszystek - wszystkiego na cztery spusty pozamykane - wszystkie szafki,- bierze aż dziwota, że kosza na śmieci nie zakmnęła. W banku mają mniej zabezpieczeń. A może ona tam kontrabandę trzyma ? Nie wiem, jutro się okaże. Weszłam, i co ? zobaczyłam biurko, stoliczek z lustrem, jakąś ogromną z lat chyba 90' ksero - kopiarkę, ów śmietnik, komputer na hasło którego nie znam i przez szyby trochę pomocy dydaktycznych. Już nawet rozplanowałam, gdzie wstawię lodówkę na ogórki :D Mam oddzielną toalete dla siebie i dzieci. Przyszła nawet jakaś gimnazjalistka się zapoznać z jakąś jaszczurką na rękach - to tyle. Zeszłam na dół do księgowości się pytać ''gdzie moja umowa?'' usłyszłam, że będzie - tylko czas bliżej nieokreślony :D Nie znam nawet swojej płacy, ale co tam ... może być ''co łaska''.
Jutro babeczka ma się pojawić ot i wsio... :) Byłam na marne, mało zobaczyłam i tylko jedną zapiekankę z nerw zjadłam :) Jutro za to zjem 3 a co mi tam!

reklama
Luska ale jaka dawkę bierzesz? Robiłaś przeciwciała? Bo miałaś bardzo wysokie tsh przed leczeniem, ja zaczęłam robić badania na własna rękę, bo lekarze twierdzili ze skoro tsh jeszcze w normie to jest Ok, potem przypadkiem okazało sie ze mam hashimoto a miałam tsh tez w okolicy 3.
Napisze Ci priv zeby nie zaśmiecać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry