Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A z jakiego dnia cyklu te badania, tzn stawiam ze musiałaś je miec robione miedzy 3-5 dc bo tak sie wtedy je oznacza. Pytanie tylko o ta tarczyce, przy tsh, ft3,ft4 czy było anty TPO. Zobacz, bo to ważne. A po tych wynikach co powiedział lekarz? Nie podejrzewał PCOS? Obniżone shbg moze świadczyć o hirsutyzmie, masz skłonność do ciemnych włosków na rekach, ciele, wąsik, itp? Czy jeszcze nie bylas u lekarza z tym?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Hej laski,
moniusia: 7 pęcherzyków to nie tak źle chyba jak na ten czas, zwłaszcza, że mają szansę jeszcze podrosnąć do poniedziałku. To prawie tydzień czasu. Bądź dobrej myśli. Problem z receptorami kojarzy mi się głównie z PCOS, ale u ciebie chyba nie było podejrzenia? Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze! A jak ci nawet tylko te 7 pobiorą i nawet jeśli się ze 4 pięknie zapłodnią i podzielą to źle będzie? Pięknie będzie! Trzymaj się i myśl pozytywnie
U mnie zachmurzone niebo, ale słonko próbuje znaleźć drogę wyjścia. Coś mnie jajnik boli z którego owu była. Wczoraj wieczorem bardziej, dzisiaj mniej, ale czuję go. Nooo nie, koniec wsłuchiwania się w organizm! Koniec!
Udanego dnia dziewczyny!