reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Azylek to wynki tsh bylo 3.17

Załączniki

• 1456860973920.jpg
    1456860973920.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 70
A z jakiego dnia cyklu te badania, tzn stawiam ze musiałaś je miec robione miedzy 3-5 dc bo tak sie wtedy je oznacza. Pytanie tylko o ta tarczyce, przy tsh, ft3,ft4 czy było anty TPO. Zobacz, bo to ważne. A po tych wynikach co powiedział lekarz? Nie podejrzewał PCOS? Obniżone shbg moze świadczyć o hirsutyzmie, masz skłonność do ciemnych włosków na rekach, ciele, wąsik, itp? Czy jeszcze nie bylas u lekarza z tym?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Jugosława, no to piękne wyniki :) Choć czasem chce się jakiegoś mniej dobrego, żeby mieć jakiś trop..;p

Byłam na kontroli, znowu jak ostatnio tylko 7 pęcherzyków... Bardzo się boję, choć właściwie nie..
chyba się nie boję.. podchodzę do tego jakoś tak dla formalności, wiem, że raczej się nie uda...
W sobotę jeszcze na kontrolę i prawdopodobnie w poniedziałek punkcja.. znowu tyle tego wszystkiego jeżdżenie, usypianie, a później jeden telefon i... no właśnie nie wiem... chyba boję się uwierzyć...
Dr powiedział, że muszę mieć coś nie tak z jajnikami chyba receptorami(?) jak dobrze zrozumiałam.

Hej laski,

moniusia: 7 pęcherzyków to nie tak źle chyba jak na ten czas, zwłaszcza, że mają szansę jeszcze podrosnąć do poniedziałku. To prawie tydzień czasu. Bądź dobrej myśli. Problem z receptorami kojarzy mi się głównie z PCOS, ale u ciebie chyba nie było podejrzenia? Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze! A jak ci nawet tylko te 7 pobiorą i nawet jeśli się ze 4 pięknie zapłodnią i podzielą to źle będzie? Pięknie będzie! Trzymaj się i myśl pozytywnie ;)

luska: jak tam?

U mnie zachmurzone niebo, ale słonko próbuje znaleźć drogę wyjścia. Coś mnie jajnik boli z którego owu była. Wczoraj wieczorem bardziej, dzisiaj mniej, ale czuję go. Nooo nie, koniec wsłuchiwania się w organizm! Koniec! :)

Udanego dnia dziewczyny!

A z jakiego dnia cyklu te badania, tzn stawiam ze musiałaś je miec robione miedzy 3-5 dc bo tak sie wtedy je oznacza. Pytanie tylko o ta tarczyce, przy tsh, ft3,ft4 czy było anty TPO. Zobacz, bo to ważne. A po tych wynikach co powiedział lekarz? Nie podejrzewał PCOS? Obniżone shbg moze świadczyć o hirsutyzmie, masz skłonność do ciemnych włosków na rekach, ciele, wąsik, itp? Czy jeszcze nie bylas u lekarza z tym?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Czyten hirustyzm ma wplyw na ciaze? Bo ja mam taki problem:/

reklama
Hej laski,

moniusia: 7 pęcherzyków to nie tak źle chyba jak na ten czas, zwłaszcza, że mają szansę jeszcze podrosnąć do poniedziałku. To prawie tydzień czasu. Bądź dobrej myśli. Problem z receptorami kojarzy mi się głównie z PCOS, ale u ciebie chyba nie było podejrzenia? Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze! A jak ci nawet tylko te 7 pobiorą i nawet jeśli się ze 4 pięknie zapłodnią i podzielą to źle będzie? Pięknie będzie! Trzymaj się i myśl pozytywnie ;)

U mnie zachmurzone niebo, ale słonko próbuje znaleźć drogę wyjścia. Coś mnie jajnik boli z którego owu była. Wczoraj wieczorem bardziej, dzisiaj mniej, ale czuję go. Nooo nie, koniec wsłuchiwania się w organizm! Koniec! :)

Udanego dnia dziewczyny!

Podrosną, ale nie urosną nowe, niestety tak to działa. Wiem kochana wiem, tylko ostatnio też było 7 i nic z tego nie było.. No zobaczymy.
PCOS z receptorami? Właśnie dużo osób mi sugeruje pcos, ale nic z tego do mnie nie pasuje! Dziwne. dzięki;*
No nie wsłuchuj się, chociaż wiem, że to mega ciężkie :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry