nessi: no to pierwszy dzień za tobą

Mówisz, że jutro wciągniesz 3 zapiekanki?

A gdzie się pierogi zmieszczą?
lux: ciężko się stawia granice w rodzinie...niestety. Myślę, że to po prostu kwestia kilku sytuacji, gdzie trzeba postawić sprawę jasno i tyle. Wierzę, że się wszystko ułoży

Ooo widzisz, już wdać światełko w tunelu, bratowa pomogła
kruczyca: jak to się mówi "jak nie urok to sraczka"

Najważniejsze żebyś z migdałkami sobie poradziła, bo takie infekcje w ciązy też nie byłyby dobre. A może wpadnie coś niespodziewanego w trakcie i bedzie dobrze?

O niezła kwota ci poszła, oby leki były skuteczne.
tęczowa: to nawet nie taki długi termin na wizytę. Szybko zleci

Mam nadzieję, że trafi sie jakiś lekarz co wie o co chodzi. A zawsze możesz iść do niego na pierwsze usg jak się uda w tym cyklu

azylek: jak dobre wyniki wychodzą to źle, jak złe to też źle, bo się martwimy

Dobrze, że nic z posiewów nie wyszło. A śluz to bardzo osobnicza cecha. Ponoć płodny może być ukryty wewnątrz tego co wygląda na niepłodny - czy jakoś tak. Może też nie być widoczny poza, a być. U mnie druga faza cyklu, po owulacji. Do niechcianej @ jakieś 12 dni. O rety! Prawie 600 zł na posiwey? To co oznaczałaś? Bo to kosmiczna kwota :|
anula: hihi lubię te twoje teksty dotyczące psa

Cieszę się, że młodemu gorączka spadła. Tak wyniki dzisiaj. Zaraz sprawdzę

oooo naleśniki!
julia: a ile bieżesz dupka? Jedną czy dwie tabletki? Mi po jednej @ przychodziła tak po 3-7 dniach. To też zależy czy cykl był z owulacją czy nie, przynajmniej u mnie miało to znaczenie. Kiedyś miałam wywoływaną @ dupkiem to chyba z 10 dni czekałam...jak nie dłużej :| Nie pamiętam dokładnie.
Sprawdziłam wyniki moje dzisiejsze i wychodzi na to, że wszystko jest w normie.
TSH mam około 1, PRL nieco powyżej 10, a FT4 mam 0,9. Morfologia, mocz, glukoza i pozostałe też ok. Czyli dobrze