reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi ależ się usmialam .... biedna .. grunt ze z humorem :) ha ha a lodówka rzecz wazna :) .idę naleśniki smażyć może dziecko zje bo marnie u niego z apetytem

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
nessi: no to pierwszy dzień za tobą :D Mówisz, że jutro wciągniesz 3 zapiekanki? :D A gdzie się pierogi zmieszczą? :D

lux: ciężko się stawia granice w rodzinie...niestety. Myślę, że to po prostu kwestia kilku sytuacji, gdzie trzeba postawić sprawę jasno i tyle. Wierzę, że się wszystko ułoży :) Ooo widzisz, już wdać światełko w tunelu, bratowa pomogła ;)

kruczyca: jak to się mówi "jak nie urok to sraczka" :) Najważniejsze żebyś z migdałkami sobie poradziła, bo takie infekcje w ciązy też nie byłyby dobre. A może wpadnie coś niespodziewanego w trakcie i bedzie dobrze? :D ;) O niezła kwota ci poszła, oby leki były skuteczne.

tęczowa: to nawet nie taki długi termin na wizytę. Szybko zleci :) Mam nadzieję, że trafi sie jakiś lekarz co wie o co chodzi. A zawsze możesz iść do niego na pierwsze usg jak się uda w tym cyklu :D:D:D

azylek: jak dobre wyniki wychodzą to źle, jak złe to też źle, bo się martwimy ;) Dobrze, że nic z posiewów nie wyszło. A śluz to bardzo osobnicza cecha. Ponoć płodny może być ukryty wewnątrz tego co wygląda na niepłodny - czy jakoś tak. Może też nie być widoczny poza, a być. U mnie druga faza cyklu, po owulacji. Do niechcianej @ jakieś 12 dni. O rety! Prawie 600 zł na posiwey? To co oznaczałaś? Bo to kosmiczna kwota :|

anula: hihi lubię te twoje teksty dotyczące psa :D Cieszę się, że młodemu gorączka spadła. Tak wyniki dzisiaj. Zaraz sprawdzę :D oooo naleśniki!

julia: a ile bieżesz dupka? Jedną czy dwie tabletki? Mi po jednej @ przychodziła tak po 3-7 dniach. To też zależy czy cykl był z owulacją czy nie, przynajmniej u mnie miało to znaczenie. Kiedyś miałam wywoływaną @ dupkiem to chyba z 10 dni czekałam...jak nie dłużej :| Nie pamiętam dokładnie.

Sprawdziłam wyniki moje dzisiejsze i wychodzi na to, że wszystko jest w normie.
TSH mam około 1, PRL nieco powyżej 10, a FT4 mam 0,9. Morfologia, mocz, glukoza i pozostałe też ok. Czyli dobrze :D

Dziewczyny a które testy ciążowe lepsze ...
Bo ja mam same te paskowe co kupowałam razem z owulacyjnymi , myślicie że są takie same jak te płytkowe ?... bo na nich nic nie pisze :/
Tak sobie już na jutro naszykowalam i myślę , może do apteki z ranca po ten plytkowy lecieć :D

Bum ja zawsze robię płytkowe, bo jakos im bardziej ufam. Takie zwykle najtańsze z apteki, bo tak naprawde pewnie czułość maja podobna, tylko rożnie to jest na opakowaniu napisane [emoji6]
Jugo miałam na bakt tlen i beztlen, myco, ueroplasma, chlamydie. No i sie uzbierało [emoji15]piękne wyniczki gratuluje !!
Luska cos mi błąd wyskakuje jak chce Ci PW wysłać :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Luska ale jaka dawkę bierzesz? Robiłaś przeciwciała? Bo miałaś bardzo wysokie tsh przed leczeniem, ja zaczęłam robić badania na własna rękę, bo lekarze twierdzili ze skoro tsh jeszcze w normie to jest Ok, potem przypadkiem okazało sie ze mam hashimoto a miałam tsh tez w okolicy 3.
Napisze Ci priv zeby nie zaśmiecać

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Najnizsza dawke duzo mi tych badan zlecila ale nie znam sie na tych wynikach

anula: ja sobie raz na jakiś czas wsadzę termometr pod język :D Nie robię wykresów, bo mnie to stresuje...a już sama końcówka kiedy się człowiek modli, żeby tempka nie spadła to jest przykry :/ Dlatego raz na jakiś czas sobie zmierzę.

xbum: co do testów to ja patrzyłam zawsze na czułość, szkoda tylko, że na części nic nie jest napisane na opakowani :/ Może kup ze 2-3 rodzaje :D I jak coś to zawsze większa szansa :D Teoretycznie wszystkie testy (paskowe, płytkowe itp.) powinny tak samo działać. Kwestia tylko tej czułości...

azylek: no to się przebadałaś dokładnie :D

Haha właśnie na tych to nic nie pisze :/
Aaaa skocze rano szybciorem do apteki i zrobię dwa :D

Aaale mnie z tego lozka wkurzaja , jutro P bedzie dzwonił termin realizacji 5-7 dni i dalej cisza ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry