reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
luska nie żartuje cieczka jej minela i dalej takie cycki miala twarde i duze i nie dala nawet się dotknąć ... a je za pięciu , no obawialam się tego i się potwierdziło ...

Hej dziewczyny:)

Luśka, Bum, kciuki :) Bo jak nie Wy to kto &&&&&&

Mnie moja gin wykluczyła PCOS po tym jak zobaczyła, że LH w stosunku do FSH wynosi 1:1. Zresztą moje jajniki podobno też ładne :P JA wróciłam w koncu do domu. Byłam w tym krwiodawstwie i prawie zemdlałam :P Chyba za malo płynów przyjęłam. NAstępnym razem muszę dużo, dużo wody wypić to może nie zjade :P Normalnie miałam helikopter :P Jeszcze dzisiaj jade na 16.30 na usg. SIę zobaczy co będzie :)

karola u mnie doopa przecież krecha jedna , czejsm na @ , kurcze franca musi się pojawić przecież luteine odstawiłam ..
Trzymam kciuki za usg ;)

teczowa dostała leki za 60 zł galastop , i tabletke przez 8 dni ma brac i kontrola obejrzymy...

A ja się zabieram do sprzątania :)

No niestety tak się dzieje... Wszędzie sterylizuja po pierwszej :) Ludzie się z tego śmieją, jak pies może sobie uroic ciążę ale nic w tym śmiesznego nie ma bo suka po prostu się męczy i fizycznie i psychicznie.

No niestety tak się dzieje... Wszędzie sterylizuja po pierwszej :) Ludzie się z tego śmieją, jak pies może sobie uroic ciążę ale nic w tym śmiesznego nie ma bo suka po prostu się męczy i fizycznie i psychicznie.
dla mnie nie jest to normalne, dlatego się śmieję, ale wiem, że cierpi stad zapytałam jak można jej pomóc

reklama
Kruczyca ino ona się zachowuje normalnie , nie widać jakby miała urojona , ze miski do kenelu zanosi czy coś , zachowanie ma takie jak miała ino te cyce mnie strasznie zaniepokoily ... jakies zapalenie listwy mlecznej i ciąża urojona no leki rano u weta dostała i ciągle śpi jakby psa nie było ...
A koty ją chcą zaczepiac :D

lusia,co tam @ przyszła?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry