reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
No ja pierdole !!!
Ten mój organizm to sobie ze mną w kulki leci. Kompletnie nie rozumiem co się w tym cyklu dzieje. W piątek (11dc) miałam pęcherzyk 25 mm. Piątek, sobota śluz rozciągliwy. Drugi jajnik raczej bez nadziei na te cykl Wszystkie możłiwe objawy ovu. Testy negatywne. Dziś okazuje się, zę w jednym jajniku mam pęcherzyk coś ponad 20 mm a w drugim janiku prawie 27 mm.:szok: Zrobiłam teraz test i negatywny. Codziennie czuje się jakbym gorączke miała jak rano wstaje.. Wytłumaczy mi to któraś? Bo ja już tego nie ogarniam.:crazy:

Najbardziej zadowolona jestem, że dostne zaświadczenie, że nie moge nocek robić:-D

Karola testy to o kant dupy rozbic ... wogole nic nie wychodzi ? .... wg dzisiejszego pomiaru wychodzi na to ze owu dopiero będzie .... ale z kolei śluz był .... a ty coś bierzesz na śluz nie? a co gin mówił ? ze kiedy owu ? a bierzesz clo ?

Lusia idź jutro i zrób betę bo objawy masz a zwłaszcza brak @ ...zresztą każdy organizm inny ...

Teczowa Lubie twój plan :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

tęczowa: podwyżka to miła sprawa :D:D:D Macie już plany jak ją spożytkujecie? :D Oszczędzanie czy coś dla duszy? :D

anula: samopoczucie ok :) Ooo to widzę, że antybiotyk postawił młodego na nogi. Jak dzień wyjazdowy to zawsze szybko zleci. Taki plusik :D A ty jak tam? Jak jajowód? Przestał dawać czadu?

xbum: poka poka paznokietki :D
człowieku ja to jak suczka Bum ...urojona mam ha ha ... mdli mnie nawet :) a ogólnie 15dc .... szyjka twarda i szczelnie zamknięta,śluz mleczny i cycki dziś dają o sobie znać - trochę szybko ... podwozie odczuwalne a jajowody Obydwa się odzywają na przemian .... owu była jakoś w 11dc .... taki czad :) ale ja tam spoko luz i stabilizacja póki co :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula, gin powiedziała ze możliwe ze ovu nie bylo i dopiero bedzie. A na tescie jest taka blada bladziuchna.. Ech.. Ja to z takimi sensacjami to w zuciu w te ciaze nie zajde.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry