reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
xbum: ojjj współczuje tej urojonej :/ Wiem co to znaczy, psinka się męczy :/ Mam nadzieję, że po lekach szybko się wyciszy. No i tak, sterylizacja. Może trafisz na akcję, że za darmo sterylizują. Czasem są takie.

luska: nie mogę się doczekać twojej bety :D

karola: powodzenia na wizycie :D

Za oknem ciemno...zaraz będzie padać. Ciekawe tylko czy śnieg czy deszcz :|

Jugo sterylke mamy w planach ;) ale pierwsza cieczka skończyła się jej z pare dni temu a sterylka dopiero 3 miesiące od tej , więc na pewno będzie :)
Jeden kot już chodzi bez jajec z drugim mamy wizytę za 3 tygodnie na obcięcie :D

Lusia no tez nie umie sie twojej bety doczekać :P

A ja sobie robie paznokcie :D

Hey laseczki .. oj noc szybko minęła,ciężko się wstawało,deszczowo za oknem ...masakra .. byleby do piątku .. praca szybko zleciala bo dziś wyjazdowo ....młody znacznie lepiej nawet spaghetti zjadł z dokładka ..

Bum miałam kiedyś psa i często miała urojona i to na maxa ....jak budzik dzwonił albo telefon to potrafila zawinac i schować a przy tym piszczala bo myslala ze to jej dzieci .... no dopóki @ nie ma wszystko możliwe :)

Karola kciuki za wizytę daj znać ....

Nessi jak tam? zapiekanki zaliczone ?

Jugo jak samopoczucie ?

Lusia jutro beta koniecznie !

Azylek jak tam ?

Jula jak dzień mija ....

Tęczowa,Kruczyca jak wasze samopoczucie ?

Tynka pusto tu bez ciebie ! wracaj ze no JUZ ....!!!

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Teczowa a to jak ogień to zmienia wszystko :) tylko chaty nie spalcie :) dobrze dobrze .... :) miliony mówisz ... może jakiś wyjazd albo co ...mój ostatnio wrócił ze spaceru z psem i mówi że widział piękny duży dom i czuje ze będziemy mieli przypływ gotówki i kupimy taki :) ten to ma " odczucia " :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

tęczowa: podwyżka to miła sprawa :D:D:D Macie już plany jak ją spożytkujecie? :D Oszczędzanie czy coś dla duszy? :D

anula: samopoczucie ok :) Ooo to widzę, że antybiotyk postawił młodego na nogi. Jak dzień wyjazdowy to zawsze szybko zleci. Taki plusik :D A ty jak tam? Jak jajowód? Przestał dawać czadu?

xbum: poka poka paznokietki :D

Teczowa a to jak ogień to zmienia wszystko :) tylko chaty nie spalcie :) dobrze dobrze .... :) miliony mówisz ... może jakiś wyjazd albo co ...mój ostatnio wrócił ze spaceru z psem i mówi że widział piękny duży dom i czuje ze będziemy mieli przypływ gotówki i kupimy taki :) ten to ma " odczucia " :)
chyba wchodzą w grę jakieś drobne wydatki, bo resztę zeżrą lekarze :/, taką ma chop uciechę z tego wszystkiego

tęczowa: podwyżka to miła sprawa :D:D:D Macie już plany jak ją spożytkujecie? :D Oszczędzanie czy coś dla duszy? :D

anula: samopoczucie ok :) Ooo to widzę, że antybiotyk postawił młodego na nogi. Jak dzień wyjazdowy to zawsze szybko zleci. Taki plusik :D A ty jak tam? Jak jajowód? Przestał dawać czadu?

xbum: poka poka paznokietki :D
plan jest taki: ja jestem w ciąży, lecę do Polski sprawdzam co i jak zabieram leki i wracam :) i już po podwyżce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry