reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ness ja właśnie też wodnisty ...a w listopadzie jak się udało miałam gesty ale mało bardzo baa nawet sucho no ale ciąża pozamaciczna ...no nic pożyjemy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Właśnie się dowiedziałam, że mojej mamy najlepsza koleżanka - sąsiadka zmarła w nocy w domu :( Moja mama ją znalazła, miała tylko brata :( Mama załatwia czynności bo nie może się z nim skontaktować. Poryczałam się oczywiście, wczoraj kobiecinę przywieźli ze szpitala, posadzili na fotelu i tak zmarła ... nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić
az mnie dreszcze przeszly bardzo to przykre :no:

wiecie co ... przykre to jest ze człowiek tak wylicza kiedy się przytulać zamiast spontanicznie ehh i zdolowalo mnie to ....

wiecie co ... przykre to jest ze człowiek tak wylicza kiedy się przytulać zamiast spontanicznie ehh i zdolowalo mnie to ....

ja bym ominela owu przez moje zamieszanie w pracy heheh hdyby nie zaczal mi sie plodny sluz w czwartek to bym miala cykl spisany na straty, bo bym ominela owu haha

Anula ale bierzesz 3x3 kapsułki czy 3 łyżki? [emoji3]bo taka łyżka to jest Ok 6 kapsułek, ale moze trzeba więcej, nie znam sie [emoji3]to litrami chyba bym musiała, bo nic mi nie polepszył sie ten sluz [emoji17]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek no ja kapsułki .... chyba możesz spokojnie zwiększyć dawkę a co tam :)

kurcze nie mam mocy coby wstać ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry