reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Bum no ost dzwonek, ale u mnie to niedoczekanie [emoji6]
Nessi staremu tez niebieskich tabletek sypne troche [emoji51]
Dobranoc !

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

azylek: ojej współczuję :/ Pęcherz to potrafi zaboleć :/ Zdrówka dla wszystkich. Niech wam szybko przejdzie. A co do dupka to łyka się go w okresie owulacyjnym, mniej więcej 1-2 dni po owu przez 10 dni zwykle. Co lekarz to ma swoją wizję tego i czasem czytam, że dziewczyny biorą dupka aż do @, czasem krócej niż 10 dni, ale zwykle przy cyklach 28 dniowych dają od 16dc do 25dc. Niektórzy zamiast duphastonu przepisują luteinę (podjęzykową albo dopochwową). Różnica taka, że dupek to syntetyk i np. w badaniach nie wychodzi, czyli pokazuje się prawdziwy poziom prg we krwi.

xbum: jak tam nocna dostawa jedzenia? dobre? Przeczytałam o tym teraz i mam ochotę na śniadanie zjeść burgera :P A wiesiołek jest albo w kapsułkach, sproszkowany lub olej taki do picia.

nessi: niebieskie tabletki kojarzą mi się z viagrą :P Ale tak czy inaczej niech wyleczą pęcherz :P

lux: u mnie albo nalesniki, albo zjemy coś na mieście. Dzisiaj troche jeżdzenia nas czeka. A ty co gotujesz? Co planujesz zrobić z wolną sobotą? :D

julia: jak tam? Udało się wyniki odebrać?

anula: jakie plany na weekend? :D

moniusia: jak tam kraków? Daj znać co i jak w klinice :) I udanego weekendu! :)

Zapowiada się niestety pochmurny weekend, ale dam radę. Ważne, że wolne. Dzisiaj trochę jeżdżenia, bo zakupów nie robiłam na tygodniu, chcemy też po sklepach z ubraniami trochę pochodzić. Chyba w poniedziałek albo wtorek pójdę oznaczyć progesteron, bo ciekawa jestem poziomu. Dzisiaj temperatura w ustach 37 stopni C. No ciekawe, ciekawe czy coś z tego będzie. Czuję, że się nakręcam...muszę sobie wybić to z głowy, bo będę cierpieć jak beta wyjdzie ujemna ;)

Udanego weekendu laski!

azylek: ojej współczuję :/ Pęcherz to potrafi zaboleć :/ Zdrówka dla wszystkich. Niech wam szybko przejdzie. A co do dupka to łyka się go w okresie owulacyjnym, mniej więcej 1-2 dni po owu przez 10 dni zwykle. Co lekarz to ma swoją wizję tego i czasem czytam, że dziewczyny biorą dupka aż do @, czasem krócej niż 10 dni, ale zwykle przy cyklach 28 dniowych dają od 16dc do 25dc. Niektórzy zamiast duphastonu przepisują luteinę (podjęzykową albo dopochwową). Różnica taka, że dupek to syntetyk i np. w badaniach nie wychodzi, czyli pokazuje się prawdziwy poziom prg we krwi.

xbum: jak tam nocna dostawa jedzenia? dobre? Przeczytałam o tym teraz i mam ochotę na śniadanie zjeść burgera :p A wiesiołek jest albo w kapsułkach, sproszkowany lub olej taki do picia.

nessi: niebieskie tabletki kojarzą mi się z viagrą :p Ale tak czy inaczej niech wyleczą pęcherz :p

lux: u mnie albo nalesniki, albo zjemy coś na mieście. Dzisiaj troche jeżdzenia nas czeka. A ty co gotujesz? Co planujesz zrobić z wolną sobotą? :D

julia: jak tam? Udało się wyniki odebrać?

anula: jakie plany na weekend? :D

moniusia: jak tam kraków? Daj znać co i jak w klinice :) I udanego weekendu! :)

Zapowiada się niestety pochmurny weekend, ale dam radę. Ważne, że wolne. Dzisiaj trochę jeżdżenia, bo zakupów nie robiłam na tygodniu, chcemy też po sklepach z ubraniami trochę pochodzić. Chyba w poniedziałek albo wtorek pójdę oznaczyć progesteron, bo ciekawa jestem poziomu. Dzisiaj temperatura w ustach 37 stopni C. No ciekawe, ciekawe czy coś z tego będzie. Czuję, że się nakręcam...muszę sobie wybić to z głowy, bo będę cierpieć jak beta wyjdzie ujemna ;)

Udanego weekendu laski!
wolna sobota zleci mi na sprzataniu i praniu, na obiad chce kluski szare zrobic z kapustka i cebulka, a ze blender sie spalil to musze ziemniaki trzec takze troche w kuchni posiedze

z13025167Q,Jajecznica.jpg

Ja nie mogę, gadają o jedzeniu a żadna śniadania nie zrobiła :(
Proszę:
Jajeczniczka leniuchy :D

Załączniki

• z13025167Q,Jajecznica.jpg
    z13025167Q,Jajecznica.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 227
reklama
Hej

Jugoslawa tak wyniki odebrane choc rozczytac ich nie potrafie hihi
Wczoraj dzien latany, kupowalismy krzesla do salonu na wiosne obuwie do M i mlodej.
Co do @ nima jej ale przypuszczam ze stres robi swoje...dupka bralam 8dni...mialam 10dni brac ale niekupilam nowego opakowania jest gdzies z 10-12 od wziecia ostatniej tabletki.zawsze na mnie dzialal i @ sie pojawiala...
No dzis mam juz 42dc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry