reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

:D:D:D

A mnie coś mdłości złapały :( żegnaj apetycie ... dzisiaj już nawet niezbyt napoczęta puszka brzoskwiń stoi ... oj obym nie wykrakała tych objawów ... nie chciałabym dzieci wystraszyć żygając kolorami tęczy po kątach

hahahahha mój ostatnio przy remocie , zmieniał zlew to jeszzcze resztki mandarynek znalazł w tych całych rurach ...
stwierdził , że nigdy tego nie zapomni jak się nimi obżerałam a potem umierałam :D

reklama
To pewne jak w banku :D
W dodatku sąsiadka będzie na zastępstwie w tej samej szkole ..będzie swojsko:D

Ja robię na dwa dni ... :D mogę podesłać znacznie więcej :D A jak nie to Lusię pod pachę i wpadajcie :D
Na ból głowy wbrew pozorom dobry sex :D
4 x po 2 razy
8 x raz po raz
o północy ze 2 x
i nad ranem jeszcze raz :D

Powiem Ci anegdotę z mojego życia. Podczas starań, wiadomo ... męczące jak się człowiek tylko na nich skupia, przyłapałam mojego K jak telefon sobie nastawia ,- budzik znaczy się ... a miał dzień wolny od pracy następny. Więc się pytam, po co nastawiasz ten budzik ? Na co on:
Ty masz testy i kalendarzyk a ja mam alarm :D
Toteż, budzik to podstawa :D
Uwielbiam cie ness poprawiasz mi humor

Dopiero was nadrobilam a wy juz spicie ja jade z m po brata o 23 wiec nie klade sie spac okres chyli sie ku koncowi zalalo mnie rano to teraz mam luz ciekawe czy nie bede plamic

luska: to nieźle cię @ wymęczy :/ Na szczęście @ się kończą w końcu. Na serio twój braciak zjada codziennie naleśniki z jabłkami? :) Ja czasem mam ciągi, że przez 2 tygodnie potrafię jeść to samo np. na obiad czy śniadanie, ale przez 20 lat? Wow!

Dobranoc laski!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry