azylek
Fanka BB :)
Kurde ciezko was nadrobić [emoji3] ja szpital w domu, kazdy chory, ja zdycham na pecherz i dzis juz było apogeum, bo normalnie wyłam z bolu, no spa i furagina nie dawały rady [emoji17]
Do tego okres przylazł wcześniej, czyli cos mi sie wydaje ze pofiftolilo mi sie faktycznie z ta lutealna.
Jugo a jak brac tego dupka ? Od owu do okresu? Ide we wt na kontro do gina to bede z nim rozmawiać. Cykle mam 29 a ten 26 teraz wiec cos chyba nie halo.
Bum popraw mi w tabelce, ze @4.03 jednak [emoji6]
Tak piszecie o tym żarciu pycha a ja zwijam sie z bolu i nawet nic przełknąć dzis nie moge. Pecherz plus okres super zestawienie.. Nie polecam!! [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Do tego okres przylazł wcześniej, czyli cos mi sie wydaje ze pofiftolilo mi sie faktycznie z ta lutealna.
Jugo a jak brac tego dupka ? Od owu do okresu? Ide we wt na kontro do gina to bede z nim rozmawiać. Cykle mam 29 a ten 26 teraz wiec cos chyba nie halo.
Bum popraw mi w tabelce, ze @4.03 jednak [emoji6]
Tak piszecie o tym żarciu pycha a ja zwijam sie z bolu i nawet nic przełknąć dzis nie moge. Pecherz plus okres super zestawienie.. Nie polecam!! [emoji5]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Czasem błysnę czymś JiNtElIgInTnIe zabawnym