reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kurde ciezko was nadrobić [emoji3] ja szpital w domu, kazdy chory, ja zdycham na pecherz i dzis juz było apogeum, bo normalnie wyłam z bolu, no spa i furagina nie dawały rady [emoji17]
Do tego okres przylazł wcześniej, czyli cos mi sie wydaje ze pofiftolilo mi sie faktycznie z ta lutealna.
Jugo a jak brac tego dupka ? Od owu do okresu? Ide we wt na kontro do gina to bede z nim rozmawiać. Cykle mam 29 a ten 26 teraz wiec cos chyba nie halo.
Bum popraw mi w tabelce, ze @4.03 jednak [emoji6]
Tak piszecie o tym żarciu pycha a ja zwijam sie z bolu i nawet nic przełknąć dzis nie moge. Pecherz plus okres super zestawienie.. Nie polecam!! [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Azylek to termin następnej @ kiedy ? :) bo tam następna wpisuje :P

Nessi nie bedzie zarellko będzie maalaa spi wieczor do nas od x czasu :D

A ten wiesiolek to w kapsulkach moze byc?

Kurde ciezko was nadrobić [emoji3] ja szpital w domu, kazdy chory, ja zdycham na pecherz i dzis juz było apogeum, bo normalnie wyłam z bolu, no spa i furagina nie dawały rady [emoji17]
Do tego okres przylazł wcześniej, czyli cos mi sie wydaje ze pofiftolilo mi sie faktycznie z ta lutealna.
Jugo a jak brac tego dupka ? Od owu do okresu? Ide we wt na kontro do gina to bede z nim rozmawiać. Cykle mam 29 a ten 26 teraz wiec cos chyba nie halo.
Bum popraw mi w tabelce, ze @4.03 jednak [emoji6]
Tak piszecie o tym żarciu pycha a ja zwijam sie z bolu i nawet nic przełknąć dzis nie moge. Pecherz plus okres super zestawienie.. Nie polecam!! [emoji5]

Mogę się uroseptem podzielić, reflektujesz ?:)
Na @ polecam winko :)

dobranoc ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dobranoc, pchły na noc ... :) Ja powoli ...od godziny też się wybieram :)

Azylek to termin następnej @ kiedy ? :) bo tam następna wpisuje :p

Nessi nie bedzie zarellko będzie maalaa spi wieczor do nas od x czasu :D

A ten wiesiolek to w kapsulkach moze byc?

Przepis na czas z mężem podałam wcześniej ... a Wiesiek w kapsułkach może być chociaż pewnie lepszy taki na nogach :D

Nessi hahahaha padlam :D osobiście fajnego Wieska nie znam :P
a go się bierze od 1dc do owulki bo cos tam wyczytalam ale wolę się upewnić :) ?

Nessi hahahaha padlam :D osobiście fajnego Wieska nie znam :p
a go się bierze od 1dc do owulki bo cos tam wyczytalam ale wolę się upewnić :) ?

Zjedz mnie zamiast fastfoodu ale nie jestem pewna :D
Tyle co z forum wiem tylko ...zaczynasz 1 dnia cyklu i jedziesz z Wieśkiem aż to owulacji ... po owu - musisz Wieśka odseparować od siebie do kolejnego 1 dnia cyklu.
Jak z kochankiem, tylko wtedy to się chyba dni płodnych unika ;) :D

Tak bum do owulki, ja pije łyżkę oleju dziennie, średni w smaku, ale idzie przezyc [emoji5]
Następna @ mi sie pokazuje ze 1.04 ale skoro to prima aprillis to pewnie znowu mnie zrobi w ch..[emoji16]
Nessi dawaj urosept, garsc od razu najlepiej!! Dołóż do tego zapiekane [emoji3] jutro apetyt mi pewnie wróci z podwójna siła [emoji6]
Anula te Twoje objawy mi pozytywnie "śmierdzą" i wcale nie uwazam, ze to urojona. Pamietam ze mi sie juz bol cycków i smród wszystkiego pojawił 5dp ale wtedy akurat w zyciu sie nie spodziewałam, ze moge byc w ciąży.
Teraz wymyślam sobie podobne historie co miesiac, ale tamto to było naprawde dokuczliwe. Nawet świeczki zapachowe w sklepie mnie doprowadziły do pawika[emoji3] nie wspomnę o kawie i środkach czystosci[emoji6][emoji15]
Dobranoc Dziewczyny !!
Niech mi któraś jutro przygotuje śniadanko [emoji16][emoji3]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry