Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja wlasnie se kluchy podsmazam, glodna sie zrobilamLux nie mam pojęcia .... na nic nie mam weny ani ochoty .. młodego zapytam co chce i dopiero
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Tzn 3-5 razy w tygodniu teraz to 3 bo pracuje do pozna ale on kocha nalesniki bo nie jada wedlin warzyw owocow jako surowka tylko buraki czasem chociaz powoli ale zjadl banana i parowke wiec idzie ku dobremu moj brat jak byl maly zatrol sie powaznie kaszanka kupna bo mama nie miala wtedy naszej domowej wyladowal w szpitalu na ojomie i od tego dnia sniadanie to bulka z maslemluska: to nieźle cię @ wymęczy :/ Na szczęście @ się kończą w końcu. Na serio twój braciak zjada codziennie naleśniki z jabłkami?Ja czasem mam ciągi, że przez 2 tygodnie potrafię jeść to samo np. na obiad czy śniadanie, ale przez 20 lat? Wow!
Dobranoc laski!
czym Cie brat wkurzyl?Pobilam dzis rekord wstalam o 12 a poczlam spac po 1 alez brat mnie wkurzyl uff dobrze ze juz mi ta nerwa przeszla
a to zalezy, niekiedy pobolewa mnie juz tydzien po owu jak na @ a czasami nie boli mnie nic a przychodzi @Nadrobić Was. Masakra.!!!
Hejo:') Anula ja też zaczynam mieć uroojona. Modli na widok jedzenia i w ogole jakas nie do życia jestem. Cyce twarde i obolale mam i to by było na tyle A dziś mam 19 dc.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy macie bóle w podbrzuszu od obu czy tylko przed sama @. Bo mnie zawsze coś klulo A dopiero na @ się rozkrecalo. A teraz juz drugi dzień jak ni mnie nie boli
moze cos sie swieci?Mnie zazwyczaj boli od samego ovu.. A od wczoraj mam spokój i codziennie wrażenie jakbym miała się ugotować. Tak mi gorąco.