reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
luska: to nieźle cię @ wymęczy :/ Na szczęście @ się kończą w końcu. Na serio twój braciak zjada codziennie naleśniki z jabłkami? :) Ja czasem mam ciągi, że przez 2 tygodnie potrafię jeść to samo np. na obiad czy śniadanie, ale przez 20 lat? Wow!

Dobranoc laski!
Tzn 3-5 razy w tygodniu teraz to 3 bo pracuje do pozna ale on kocha nalesniki bo nie jada wedlin warzyw owocow jako surowka tylko buraki czasem chociaz powoli ale zjadl banana i parowke wiec idzie ku dobremu moj brat jak byl maly zatrol sie powaznie kaszanka kupna bo mama nie miala wtedy naszej domowej wyladowal w szpitalu na ojomie i od tego dnia sniadanie to bulka z maslem

Nadrobić Was. Masakra.!!!

Hejo:') Anula ja też zaczynam mieć uroojona. Modli na widok jedzenia i w ogole jakas nie do życia jestem. Cyce twarde i obolale mam i to by było na tyle A dziś mam 19 dc.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy macie bóle w podbrzuszu od obu czy tylko przed sama @. Bo mnie zawsze coś klulo A dopiero na @ się rozkrecalo. A teraz juz drugi dzień jak ni mnie nie boli

Nadrobić Was. Masakra.!!!

Hejo:') Anula ja też zaczynam mieć uroojona. Modli na widok jedzenia i w ogole jakas nie do życia jestem. Cyce twarde i obolale mam i to by było na tyle A dziś mam 19 dc.
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy macie bóle w podbrzuszu od obu czy tylko przed sama @. Bo mnie zawsze coś klulo A dopiero na @ się rozkrecalo. A teraz juz drugi dzień jak ni mnie nie boli
a to zalezy, niekiedy pobolewa mnie juz tydzien po owu jak na @ a czasami nie boli mnie nic a przychodzi @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry