reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi ja Cię nie chce smucic ani kłamać ale ja w pierwszej ciazy miałam puste jajo płodowe i beta ładnie rosła ogólnie wszystko rosło tylko nic nie było :(
Ale wierzę , że u Ciebie będzie wszystko ok , jedź na jakieś lepsze usg kochana ;*

U mnnie mała zapalenie górnych dróg oddechowych , leki 150 zł i się musimy kurowac ehh ..

Lux aż tak brzuch boli? Przeszło coś ?

anula a ty czemu na bete nie jechalas ? :P

Nie wiem co miałam jeszcze pisać , jestem padnieta a to dopiero 15:10 ...

azylek: każdy lekarz, a przynajmniej jakaś część ma swój plan na leczenie. Myślę, że wazne jest, żeby mieć zaufanie do lekarza i każdą wątpliwość z nim wyjaśnić. Wszystko też zależy co ma się na celu i jaki jest całkowity obraz osoby której się zleca takie a nie inne leki. A co do dawkowania dupka czy lutki to spotkałam się z różnym, od 1 tabl dziennie do 2 tabletek dziennie.

nessi: beta sporo urosła! Tak jak anulka pisze, przy takich wartościach to już dużo wolniej rośnie. Mam nadzieję, że zobaczysz dzisiaj pięknego kropka!

lux: biedactwo! Może jak teraz tak boli to później nie będzie już bolało. Eh te bolesne @. Mogłyby chociaż nie boleć, skoro przychodzą kiedy się ich nie chce :/

migduch: produkcja idzie :D A ty kiedy ginekologa odwiedzasz? :) Może wpisać cię do kalendarza? :)

xbum: ałć! To po kieszeni dostałaś :/ Że też te leki takie drogie musza być :/ Niech malutka zdrowieje :)

U mnie drugi dzień na większej dawce CLO i czuję, że coś się tam dzieje :/ Mam nadzieję, że nie zrobią mi się torbiele :/

reklama
A ja nie robiłam bety bo zrobię ja jutro albo w poniedziałek .

Bum zdrówka dla małej ...

Jakie plany na weekend ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry