reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Jugo u nas tez pogoda ma być nieciekawa ...dziś zresztą też taka jest ... my jutro idziemy na dzień otwarty szkoły z młodym ,będą mieli swoje stoisko :) .... później będziemy zdobić nasze Muffiny ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

lux: wow! To się narobisz! Chociaż u mnie to jest tak, że ja też uwielbiam gotować i jakoś mnie nie męczy samo gotowanie tylko później nakładanie, dokładnie i tak dalej. Ale i tak będzie fajnie i przyjemnie :D No i miło się chłopu zrobi :D Zrobiłam się głodna od tego czytania :D

lux: wow! To się narobisz! Chociaż u mnie to jest tak, że ja też uwielbiam gotować i jakoś mnie nie męczy samo gotowanie tylko później nakładanie, dokładnie i tak dalej. Ale i tak będzie fajnie i przyjemnie :D No i miło się chłopu zrobi :D Zrobiłam się głodna od tego czytania :D
ja lubie gotowac i ciesze sie, ze sie nastoje w kuchni, a potem az sie milo patrzy jak rodzinka to palaszuje :-) :)

Hejo

Nessi kochana ja caly czas zaciskam kciuki za Ciebie;)
Beta bardzo ladnie urosla!
Kiedy idziesz na jakies usg?

Jugoslawa no ciekawe jak na Ciebie podziala te Clo;) kiedy idziesz na jakis monit?

Azylek musisz kochana ochlonac, spojrzysz inaczej...

Ja dzis juz koniec pracy i dopiero w poniedzialek ide, jeny jak sie ciesze;)
Myslalam ze dzis wieczor bedzie fajny ale M jest na mnie zly za buty;) nie to nie z ksiazka tez bedzie fajny hihi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry