reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

lux: no i o to chodzi :) Ja też lubię jak ludziom smakuje to co zrobie :)

julia: idę w przyszłym tygodniu będzie 12 dc, więc powinno być coś widać, bo jednak większa dawka. Ooo to sobie trochę odpoczniesz i może poleżysz do góry brzuszkiem :) Długo sie złości za te butki! Było warto, bo piękne są! :D A pewnie, książka dobry towarzysz :)

nessi: ciekawe czy już weszłaś do gina...mam nadzieję, że wszystko dobrze na tym usg!

reklama
Już po ... Pan doktor stwierdził, że ciąża jest młodsza, z usg wychodzi 5 tydzień i 3 lub 4 dzień. Pęcherzyk ciążowy ma wymiar 0,84 cm a żółtkowy 0,52 cm ... zarodka jeszcze brak, ale powiedział, że nawet jak ciąża ma 6 tygodni i 6 dni to jeszcze nie musi być widoczny zarodek, Beta dobra ... wszystko się mieści w normach. Sprawdził mi też jajniki na obecność ciąży pozamacicznej ...wykluczył ciąże zaśniadową i puste jajo płodowe.
Pozostaje mi czekać do środy ... powiedział, że będzie widać już zarodek, bo na jego oko i obliczenia to bardzo młoda ciąża i okresem mam się nie wzorować. Oglądał te moje wcześniejsze USG od tej mojej ginki i stwierdził, że robił je ktoś niechlujnie.

Oooosz co tu taka cisza :D

Ja wzięłam vicksa , poszłam spać i się gorzej czuje ... mój P dzisiaj wziął wolne to się nami opiekuje :)

A u nas weeknd w domu , mała nie może nigdzie wychodzić , więc będziemy lezakowac :D

A teraz patrzymy na jakiś dziwny film na cinemax 2 .

Ness kochana widzisz , będzie wszystko dobrze ! :* czy owulacja nastąpiła później w tym twoim bez owulacyjnym cyklu tak ? :)
Super , czyli za tydzień zobaczysz fasolka ;)

On powiedział, że owu musiała być znacznie później co nie jest niczym niezwykłym

Załączniki

• WP_20160318_001.jpg
    WP_20160318_001.jpg
    424,5 KB · Wyświetleń: 94
Nessi kochana piekne wiesci;) jelsi niby cykl bezowulacyjny to jest wielka mozliwosc ze ciaza nlodsza;)
U mnie byla ta ostatnia ciaza z dlugiego niby bezowulacyjnego cyklu i ciaza caly czas miala 2 tyg. Roznicy!!!!

Nessi kochana piekne wiesci;) jelsi niby cykl bezowulacyjny to jest wielka mozliwosc ze ciaza nlodsza;)
U mnie byla ta ostatnia ciaza z dlugiego niby bezowulacyjnego cyklu i ciaza caly czas miala 2 tyg. Roznicy!!!!
Mi to aż trudno dać wiarę właśnie na takie różnice ... ale on mówił, że to nic niezwykłego ...powiedział, że za szybko się pośpieszyłam do ginekologa. Że trzeba było zaczekać i dać się jej rozwinąć. A co do plamień ciąża jest nadal zagrożona ... więc mam brać dupka 3 x dziennie.

reklama
Nessi to bierzemy dupka i odpoczywamy :)
ajj ale się cieszę ! :*

Noo to super oby u anuli , karoli i tęczowej było wszystko super :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry