reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Mała po sterylizacji 2 tyg i juz szwy ściągnięte, takze śmiga po chacie jak perszing [emoji3]
Jugo racja z tymi lekarzami ... Mam takie samo zdanie..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
WP_20150817_12_52_45_Pro.jpg
Mała po sterylizacji 2 tyg i juz szwy ściągnięte, takze śmiga po chacie jak perszing [emoji3]
Jugo racja z tymi lekarzami ... Mam takie samo zdanie..

Fajny srel :) Mój to weteran ... bez 4 zębów, miał pęknięte podniebienie ... sąsiedzi go pogonili ze swojego tarasu i spadł biedak z 3 piętra na podjazd ... na szczęście po operacji się szybko wylizał

Załączniki

• WP_20150817_12_52_45_Pro.jpg
    WP_20150817_12_52_45_Pro.jpg
    350,8 KB · Wyświetleń: 288
Ostatnia edycja:
Biedaczek [emoji17] Kurde ja wlasnie mieszkam na 3 pietrze i strach otworzyć balkon, bo ta mała wszędzie skacze i na bank mi zaliczy podwórko.. Druga kotka ma 9 lat i juz 3 razy mi spadła z parapetu, ale na szczęście bez żadnego uszczerbku.
Chyba musze jakas siatkę przymontowac, widziałam takie cos na paru balkonach [emoji3]

Jak masz mały balkon to tak ... ale ja przy 24 metrach miałabym problem. W dodatku graniczę z 3 sąsiadami drewnianą ogrodową antresolą ... nie ma nawet gdzie zaczepić takiej siaty. On Nam uciekł 2 x. Raz go ściągałam z rynny za oknem dachowym. Następnym razem już z podjazdu.. W lato go trzeba pilnować zwyczajnie a na smyczy to mu odbija. Moja mama za to mieszka na 10 piętrze i ma kota z lękiem wysokości :D za Chiny nie wyjdzie na balkon nawet jakgo woła.

bezzębny batkot :D Ale jest kochany ... nigdy nikogo nie udrapał ...dla dzieci idealny.
Bum śliczne :tak: to parka ?
Mi się marzy niebieski :D Ale K się nie zgadza na dwa ... bo kuwetę czyści ahahaha

Nessi nie parka :D
Figo (pers) ma 9 lat a Rudy 7 miesięcy ;)
Więc dwa chłopczyki , ale dają czasem popalić :D
Ooo tam kuweta u mnie ten obowiązek do mnie należy ...
Ale dużo koop nie robią a mamy zwirek silikonowy to siku wchłania :)

Same kociary prawie :D
U mnie się tylko Benek spisuje ...
Mój K to mistrz pomysłów .. jak byliśmy z młodym na usunięciu migdała w szpitalu, to K zapomniał kupić piach. Wpadł na genialny pomysł, by : UWAGA ... użyć wióry chomika ... myslałam, że padne ...
Zapach nie pozostawiał wątpliwości, że przekombinował. :D

Nessi no trzeba sobie radzić , widać twój K miał super pomysł :D
Mi się kiedy skończył a do wymiany kuweta szła a do sklepu mi się nie chcialo iść to na dzień papieru toaletowego im tam potargalam ale kuzwa on byl pozniej wszędzie :D
A wasze też tak zwirek rozsypuja jak wychodzą z kuwety ? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry