reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lux no to na prawdę jakaś wredota jedna z tej @ ehh ...
Jutro poprawię tabelkę :)

Dariana noo fajny u ciebie też , a świnka mega :rofl2:
Edit : to krolik ???

reklama
Lux ooo moze jutro przyjdzie a najlepiej jakby nie przyszła :)
A jak po odwiedzinach?

azylek haha też miałam ten problem , kupiłam pod kuwete zwykła wycieraczke , choc dywanik też powinien wystarczyc i już zwirek nie roznosza po mieszkaniu , wszystko zostaje na wycieraczce :D

Jogu haha pies ma zakaz wstępu na łóżka , więc do zdjęć to ciężko , jedyne wspólne zdjęcie mam takie jak się grzeją przy kominku :D Rudy jedynie przylepa do psa , Figo woli sam odpoczywać :p
Zobacz załącznik 751454
super, goscie najedzeni, chwalili mielone i reszte, bo ja jestem mistrz jesli chodzi o mielone, robie malutkie chrupiace z ryzem, pieczarkami i serem plus cebulka mmmmm

Lux no to na prawdę jakaś wredota jedna z tej @ ehh ...
Jutro poprawię tabelkę :)

Dariana noo fajny u ciebie też , a świnka mega :rofl2:
powiem Ci, ze mi przykro nie jest, jakos czulam, ze przyjdzie, gorzej gdybym wierzyla, ze jest ciaza, moja bratowa zaraz jak wleciala to mowi i jak tam piekna? mowie, ze cisza a ona mowi i obys nie dostala, ona sama na ostatnich nogach juz z 31 marca na 7 kwietnia jej termin cesarki przesuneli

Luxx aa ty masz jakieś problemy z zajściem,czy poprostu na razie się nie udaje? :)
Noo mielonego bym takiego zjadła , szkoda że tak daleko bo bym jutro pukala :D

Luxx aa ty masz jakieś problemy z zajściem,czy poprostu na razie się nie udaje? :)
Noo mielonego bym takiego zjadła , szkoda że tak daleko bo bym jutro pukala :D
w pierwsza ciaze w 6 cyklu zaszlam na nic niec choruje, tyle co mi ta tarczyca skacze i musze sie za to wziac, bo teraz mam 2,5 i Moniusia pisala, by tego nie ruszac bo jak rusze to juz leki na amen, musze to znow powtorzyc i zobaczyc jaki wynik bedzie, kiedys mialam 1,5-17 i z takim wynikiem zaszlam, teraz bym chciala zbic ja do 1 wiec raczej endo mnie czeka, na wiosne chce isc do ginki i niech mnie pokieruje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry