reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

No balkon mały, wiec dałoby sie to ogarnąć, musze cos pokombinować [emoji3]
Moje rozsypują, bo tak trzepią girskami, ze zawsze cos leży na podłodze [emoji3]
Ja tam najzwyklejszy żwirek z netto i nic nie śmierdzi tez.
Moj K jak ma posprzątać kupę kota to zakłada maskę na twarz [emoji23] to jest dopiero widok Hahaha

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
luska: o to super, że można gwarancję zachować, bo to jednak ważne. Najwazniejsze, że już niedługo będziesz używać :)

azylek: jaki sierściuch! :) Jak się wyciąga :D To poczuła wiatr w sierści po tej sterylce! :) Niech bryka :D

nessi: widzę, że tu dużo kotów :D Jak mądrze patrzy mu z tych kocich oczysk :) Kiedyś oglądałam taki program o tym jak koty spadają na te przysłowiowe 4 łapy. I okazało sie, że to prawda, tylko musza miec odpowiednią wysokość, żeby zdążyć się przekręcić. A jak za nisko to nie ma możliwości i wtedy trochę gorzej.

xbum: śliczny ten twój koci zwierzyniec :D Jeszcze pies powinien z nimi leżeć :D

lux: dziwna akcja z tą twoją @...co tu się święci? Teraz odpoczynek i jutro znowu pełna chata :)

luska: o to super, że można gwarancję zachować, bo to jednak ważne. Najwazniejsze, że już niedługo będziesz używać :)

azylek: jaki sierściuch! :) Jak się wyciąga :D To poczuła wiatr w sierści po tej sterylce! :) Niech bryka :D

nessi: widzę, że tu dużo kotów :D Jak mądrze patrzy mu z tych kocich oczysk :) Kiedyś oglądałam taki program o tym jak koty spadają na te przysłowiowe 4 łapy. I okazało sie, że to prawda, tylko musza miec odpowiednią wysokość, żeby zdążyć się przekręcić. A jak za nisko to nie ma możliwości i wtedy trochę gorzej.

xbum: śliczny ten twój koci zwierzyniec :D Jeszcze pies powinien z nimi leżeć :D

lux: dziwna akcja z tą twoją @...co tu się święci? Teraz odpoczynek i jutro znowu pełna chata :)
podejrzewam, ze sie spozni, bo owu byla pozniej

Lux ooo moze jutro przyjdzie a najlepiej jakby nie przyszła :)
A jak po odwiedzinach?

azylek haha też miałam ten problem , kupiłam pod kuwete zwykła wycieraczke , choc dywanik też powinien wystarczyc i już zwirek nie roznosza po mieszkaniu , wszystko zostaje na wycieraczce :D

Jogu haha pies ma zakaz wstępu na łóżka , więc do zdjęć to ciężko , jedyne wspólne zdjęcie mam takie jak się grzeją przy kominku :D Rudy jedynie przylepa do psa , Figo woli sam odpoczywać :P
IMG_20160319_221715.jpg

Załączniki

• IMG_20160319_221715.jpg
    IMG_20160319_221715.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20160319_221715.jpg
    IMG_20160319_221715.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 449
xbum: figo jak mądrze wygląda - nawet podczas snu :D Fajny zwierzyniec :)

lux: no tak, jak owu się przesuwa to i termin @ też. No nic, czekamy na rozwój sytuacji ;)

Dobranoc laski!
Spokojnej, albo niespokojnej nocy :D Co kto dzisiaj woli :D

Jugo , P mi zawsze mówi , że mine ma jakby wiecznie okres miał :D
Zwierzyniec jest , teściowa nie lubi zwierząt więc całe szczęście aż tak często nie przychodzi :D
Dobranoc kochana , dobrej nocy ;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry