reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Ja teraz też chyba przejdę na dopochwowa bo ta pod język jest okropna. Wolę nie myśleć że znowu będę musiała ja brać.

Ness chyba spróbuję najpierw w tej gravidzie. Zobaczymy z pół roku im daje i spadam do W-wy albo Łodzi bo tam studiowałam i jakby coś to nawet będę miała gdzie przenocować. Mam tam koleżanki bardzo dobre i 3 letnia chrzesniaczke nawet.

Tynka idź do kliniki. Szkoda nerwów i pieniędzy na taką babe... Czemu kobieta kobiecie zawsze najwięcej złego robi.... Przecież powinnyśmy być za sobą, wspierać się, a nie dolowac, byleby inna miała gorzej... Nie zrozumiem tego... Tynka szkoda nerwów kochana.

reklama
Ja teraz też chyba przejdę na dopochwowa bo ta pod język jest okropna. Wolę nie myśleć że znowu będę musiała ja brać.

Ness chyba spróbuję najpierw w tej gravidzie. Zobaczymy z pół roku im daje i spadam do W-wy albo Łodzi bo tam studiowałam i jakby coś to nawet będę miała gdzie przenocować. Mam tam koleżanki bardzo dobre i 3 letnia chrzesniaczke nawet.
Ja bralam pod jezyk luteine jak nie mialam okresu pare lat do tylu to bralam 1×1 przez 5 dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry