reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi nie slyszalam, a on jakis dobry? Ja w ogole Karowej nie bralam pod uwage jesli chodzi o porod, chociaz ostatnio slyszalam, ze tam jest bardzo dobrze... A ty Ness z Wawy?;) Gdzie chcesz rodzic?:)

Ja z Mińska Mazowieckiego ...a rodziłam u siebie w Siedlcach - bardzo sobie chwalę. A gdzie teraz ? Nie wiem, ale na bank nie w Mińsku. Ten szpital to PRL

reklama
Na temat lekarzy i tylu ile przerobiłam to nawet sie nie wypowiadam. Takze Tynka doskonale Cie rozumiem. Zawsze do bab chodziłam, teraz do faceta, ale on tez ma swoje za uszami, wiec to chyba reguły nie ma.
Jestem ciekawa mojego cyklu teraz po tym dupku i ovi, ciekawe kiedy @przyjdzie a dzis 19dc dopiero i tez mi sie to strasznieee dłuży [emoji17]
Tez juz mysle nad taka kliniką, daje mojemu ginowi jeszcze miesiac, dwa i tez sie żegnam..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hejo nadaje z pracy,

Nessi kochana zaciskam.mocno kciuki za wizyte&&&&

Luska no pozostaje tylko zaciskac rowniez kciuki i czekac na rezultaty;)

Tynka kiedys sobie niewyobrazalam isc do gina kobiety ale widzisz poznalam te doktorke i mi przypasila;)
Oczywiscie na mezczyzn nie narzekam;)

Ja dzis mam rowniez podgladnaie wiec prosze o kciuki;)

Jugus kochana a wiesz ze moze mialas racje bo spojrzalam na dokument od lekarza i tam mam napisane lewy 13mm wiec teraz zglupialam!!!! Zobaczymy na wizyciw ktory to faktycznie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry