reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Tynka, ja mam dobrego ginekologa jak bys chciala....przyjmuje w wawie i mozna do niego isc niestety tylko prywatnie...ale jest super no i nie wysle cie od razu na in vitro tylko bedzie staral sie znalezc przyczyne niepowodzenia i wyleczyc ja. On jest od NPR, naprawde polecam, to moj lekarz:) Jakbys chciala sie dowiedziec co i jak to pisz na prv;)

Lusia dla mnie ta luteina to tak jakbym krede ssała fuj fuj.

Nessi uroki ciąży ha ha. Moja mama w każdej ciąży najpierw chudla do 8 kg bo tak wymiotowala a potem 25 przytyła.

Kruczyca to razem z Lusia jesteście potencjalnymi pokazywaczkami dwóch kresek za dwa tygodnie:-) ale fajno. Wasze cykle to mi jakoś tak szybko mijają. Dopiero co okres mialyscie a już po owu. Tylko te moje się tak wleka i wleka paskudy. No i cykl średnio co 32 dni to w końcu dosyć długo...

Nessi tak aaktualne zdjęcie :D
Tylko okularki nosi jeszcze , ale jest super :)

Lusia mała już lepiej :) , choć gęsty katar się nam brzydki zrobił i obejrzymy do piątku jak to bedzie jak nie ustąpi to lekarz z powrotem ....

reklama
Nessi nie slyszalam, a on jakis dobry? Ja w ogole Karowej nie bralam pod uwage jesli chodzi o porod, chociaz ostatnio slyszalam, ze tam jest bardzo dobrze... A ty Ness z Wawy?;) Gdzie chcesz rodzic?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry