reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Dzień dobry dziewczyny,

nessi: będziemy czekać razem z tobą, może jakoś przyspieszymy czas ;) Co do szpitala na Karowej to różne opinie słyszałam. W zasadzie to dobrze, bo gorzej jak same złe opinie się słyszy. A tak, to naturalne, że coś komuś może nie pasować. Ogromnym plusem jest to, że mają trzeci stopień referencyjności i Klinikę Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka, więc jak coś się dzieje to od razu wszystko na miejscu.

julia: a jednak lewy :D Coś jeszcze namiesza tej jajnik, oj coś czuje :D Powodzenia na wizycie :)

anula: powiem ci, że czuje, że biorę większą dawkę :/ Boleć nie boli, ale brzuch mam taki duży :| A do tego bardziej mdłości czuję i jestem taka kołowata trochę :/ Mam nadzieję, że tam coś rośnie, bo jak nie to będę zła :/ Co w planach na dzisiaj?

Tęczowa, lux, Karola, Kruczyca, luska, xbum, migduch, azylek, tynka meldować co tam u was dzisiaj w planach i jak wam się dzień zaczął ;)

Udanego dnia dziewczyny :)

reklama
Jugo no mam nadzieje ... nie bierz tylko więcej coby nie przesadzić ....
pogoda u mnie do d... głowa pęka .. a musze dziś do miasta jechać załatwić parę spraw ....

Monius opowiadaj co tam ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry dziewczyny,

nessi: będziemy czekać razem z tobą, może jakoś przyspieszymy czas ;) Co do szpitala na Karowej to różne opinie słyszałam. W zasadzie to dobrze, bo gorzej jak same złe opinie się słyszy. A tak, to naturalne, że coś komuś może nie pasować. Ogromnym plusem jest to, że mają trzeci stopień referencyjności i Klinikę Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka, więc jak coś się dzieje to od razu wszystko na miejscu.

julia: a jednak lewy :D Coś jeszcze namiesza tej jajnik, oj coś czuje :D Powodzenia na wizycie :)

anula: powiem ci, że czuje, że biorę większą dawkę :/ Boleć nie boli, ale brzuch mam taki duży :| A do tego bardziej mdłości czuję i jestem taka kołowata trochę :/ Mam nadzieję, że tam coś rośnie, bo jak nie to będę zła :/ Co w planach na dzisiaj?

Tęczowa, lux, Karola, Kruczyca, luska, xbum, migduch, azylek, tynka meldować co tam u was dzisiaj w planach i jak wam się dzień zaczął ;)

Udanego dnia dziewczyny :)
ja zabiegana, z rana bylam dokupic plytki bratowej, bo maja remont, potem male zakupy w warzywniaku i jakos dzien leci, teraz w pracy, pogoda sie ladna robi

Wczoraj padlam spać nie wiem jak i kiedy. Ale przebudzilam się o 2 bo sobie przypomniałam że kanapek K do pracy nie zrobiłam ;) do pracy muszę zajechać ale to na chwilę. Powoli muszę się zabrać za pisanie wniosku o dofinansowanie na swoją działalność. Mieliśmy dokupić cały alkohol w tym tyg ale przed świętami zawsze podwyżki wszystkiego więc poczekamy na następny tydzień :) porobię jeszcze zakupy już takie co mogą postać na święta, wysprzatam kuchnie i lodówkę porządnie no a później wraca K więc zobaczymy :) jakas dziwna dziś pogoda, strasznie mi się w głowie kręci ale za to słonko w końcu świeci :)
Jugo a jakie plany u Ciebie :)

Kruczyca super .... a w jakiej branży chcesz się rozwijać ?
co do alkoholu to faktycznie teraz ceny skocza nie ma co ...

W Lublinie jest bardzo mało miejsc dla rodziców z małymi dziećmi, w sumie tymi najmniejszym, bo są te różne sale zabaw no ale póki dziecko nie chodzi dobrze samo to nie po co tam iść. Chciałbym stworzyć taka kawiarnie? Dla kobiet w ciąży i takich maluchów gdzie będą odbywać się zajęcia rozwijające, dostosowane do wieku, tematyczne. Posiłki dla dzieci od papek do BLW no i coś zdrowego dla dorosłych gości ;)

Kruczyca super ! Teraz tez dobrze myślę będą funkcjonowaly punkty przedszkole prywatne bo z miejscami w przedszkolach publicznych będzie licho przez to zamieszanie z 5 latka co mogą zostać w przedszkolu zamiast w zerowe w szkole bo miejsc dla 2-3 latków nie będzie ....

reklama
Witam sie i ja dziewczyny :) w Poznaniu pogoda chyba juz idzie ku lepszemu, bo dzis w koncu jasno ;)
Jula trzymam kciuki za jajeczko [emoji4] dzis to juz 17mm bedzie jak nic :D
Neska nic co powiem Cie nie uspokoi, musisz przetrwać ten dzien w wewnętrznej walce ze sobą, ale pamietaj, ze tez trzymam za Was ogromne kciuki ! :)
Ja dzis bez rewelacji podczas snu :) a wieczorem horror oglądaliśmy i nikt do mnie na szczęście nie przyszedł w nocy [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry