reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
anula: lekarz mówił, że maksymalnie 2 tabletki dziennie można brać. Zobaczymy jutro co tam urosło. U mnie pogoda niby ładna, ale zimno :| Mam nadzieję, że uda ci się załatwić wszystkie sprawy na mieście.

lux: no to miałaś trochę biegania rano :) Ja jak tam tam to potem bardzo szybko mi dzień leci. Niech wiosna już się na dobre zadomowi.

kruczyca: niezła jesteś z tymi kanapkami :D Dobry pomysł, żeby poczekać z zakupami na po świetach, jednak podwyżki sa tak jak piszesz. A na większej ilości to spora różnica wyjdzie. U mnie dzisiaj głównie prace domowe, musze w końcu chałupę przed świętami ogarnąć :D Miałam okna myć, ale ledwo 0 u mnie :| Chyba się wstrzymam do jutra, a jak nie to umyje i przy 0. Podoba mi sie pomysł z knajpką dla rodziców :)

azylek: hahahaha a chciałabyś, żeby ktoś przyszedł? :D Po horrorze to różne osobistości mogą przychodzić :D

Dzień dobry .

Ness &&&&&&& ! :tak:

Ja dopiero wstałam , więc się ogarnąć muszę :)
A w planach muszę iść na pocztę i do sklepu :D

Kruczyca - "las samobójców" ;)
Jugo bo ja sie boje horrorów, wystawiam nos zza kołdry, ale i tak oglądam, zawsze sie przestraszę i moj K sie śmieje a ja najnormalniej w świecie mam schizy potem i boje sie isc do łazienki po ciemku :) dlatego cieszę sie, ze nikt mi sie nie przyśnił ani nikogo nie spotkałam po drodze :D
Anula a Ty jak tam? Boli jeszcze? Jak sie czujesz Maleńka?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek wczoraj trochę jeszcze mnie łapało a dziś juz jest ok ... zobaczymy kiedy się skończy
... w tym cyklu nie biorę nic - detox dla wątroby robie .... i po pójdę do gina ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: poczta przed świetami to może być niezłe wyzwanie :D Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie to wtedy minimum godzinke stania w kolejce :D Jak mała? A tobie lepiej, leki pomagają?

azylek: to ten nowy horror, bo miałam chęć iśc do niego do kina, ale mam podobnie jak ty, że się boje potem iśc do łazienki :P I włączam wszedzie światło byle po ciemku nie musieć iść :D Warty obejrzenia?

anula: detoks dla wątroby to dobry pomysł :) Mam nadzieję, że @ szybko się skończy. Masz już jakiegoś gin na oku? czy do tego swojego chcesz najpierw iść?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry