reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
poratujcie mnie czymś co mogę zrobić na słodko, ale zdrowego .bo oszaleję! przez dużą dawkę encortonu zaczynam mocno puchnąć i muszę się pilnować z dietą, bo za miesiąc będę gruba jak balon :/

Tęczowa hmm nie pomogę niestety .... może jakaś sałatkę owocowa sobie zapodaj .... albo koktajl choć trochę licho bo ani to owoców świeżych ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

azylek: ok, to obejrzę sobie w necie ten horror :) Dzięki.

julia: hmm no właśnie z horrorami to bywa problem, że one zamiast być straszne to czasem są śmieszne, przynajmniej dla mnie :| Będzie jajo będzie :D

xbum: pewnie, lepiej niech skontroluje lekarz. Bluzka fajna, taka wiosenna i optymistyczna. Butki tez ładne, wiosenne.

anula: ja piję olej Olvita, zimnotłoczony, nieoczyszczony. W składzie mam tylko wieiołka. Ładnie wygląda ta kapsułka :)

teczowa: dobra z ciebie bratowa :) Ja mam zawsze w domu paczkę daktyli i mrożone owoce (truskawki albo wiśnie) i awaryjnie tym się ratuje :)

nessi: byle do wizyty. Mam nadzieję, że przyjdziesz z dobrymi wieściami. Przy takich wartościach dużych to jest mylący przyrost. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry