reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Azylek na Podolany do gabinetu doktorki;) juz jestem w poczekalni!

Xbum ja wlasnie jutro bede robic trotille na obiad wszyscy zachwyceni;)
Butki fajne;)

Nessi kochana podobno beta juz tak nie wzrasta w pozniwjszych tygodniach a patrzylas na kalkulator z betahcg?
Zaciskam kciuki&&&&

Anula porzadnego wieska masz;)

reklama
a ja mam spaghetti z wczoraj:)

w ogole zauwazylam, ze jak leze to sie lepiej czuje. 15 min temu probowalam zjesc 1 posilek dzisiaj i odgrzalam to spaghetti zjadlam 5 kesow i jakos mi to nie wchodzilo...wmusilam jeszcze 2 kesy i odstawilam:/'Czy tak sie objawiaja mdlosci? Moze glupie pytanie ale ja ich nigdy w zyciu nie mialam, a ostatni raz wymiotowalam jak mialam ze 12 lat jak cos zjadlam nie takiego:/ Nie wymiotuje i nie jest mi jakos mega niedobrze ale dobrze tez nie jest jest tak dziwnie jakos:/

Migduch ja na to mówię mulenie ;) niby bym coś zjadła ale wszystko be, mam ochotę na coś ale wszystko w ustach rośnie. U mnie też wymiotów nie było ale tak byle jak właśnie.

reklama
a ja mam spaghetti z wczoraj:)

w ogole zauwazylam, ze jak leze to sie lepiej czuje. 15 min temu probowalam zjesc 1 posilek dzisiaj i odgrzalam to spaghetti zjadlam 5 kesow i jakos mi to nie wchodzilo...wmusilam jeszcze 2 kesy i odstawilam:/'Czy tak sie objawiaja mdlosci? Moze glupie pytanie ale ja ich nigdy w zyciu nie mialam, a ostatni raz wymiotowalam jak mialam ze 12 lat jak cos zjadlam nie takiego:/ Nie wymiotuje i nie jest mi jakos mega niedobrze ale dobrze tez nie jest jest tak dziwnie jakos:/
jak jak miałam przed 2 dni mdłości to czułam się słabo, ciągnęło mnie na wymioty, ale nic z tego nie było. Takie dziwne uczucie..nie wiem jak Ci to pisać :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry