Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nessi odezwij sie po wizycie, czekamy na dobre wieści.
Tak leje masakrycznie w Poznaniu ze głowa mała [emoji52] cisnienie kiepskie, bo az mnie łupie dynia :/
Ja z kolei non stop głodna chodzę [emoji15] co zjem to zaraz znowu ssanie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Migduch spacerów nigdy za wiele . Myślicie że magnesy w kształcie serduszek z napisem "Dziękujemy" to dobry pomysł na winietki a zarazem podziękowania dla gości?
Kryuczyca, fajny pomysl, nie spotkalam sie jeszcze z takim ale podoba mi sie Moze do tego "dziekujemy" warto np dopisac date slubu czy cos wmtym stylu?
Tak tak będą nasze inicjaly i data ślubu bo mamuśka chce za wszelką cenę ciasta dawać. A wiem po sobie ze po weselu nikt tych ciast już nie je i leżą aż się nie zepsuja. A lodówkę ma każdy i magnesik zawsze będzie w użytku
Migduch jest fatalne cisnienie w tym tygodniu, masz prawo zle sie czuć, bo fasola daje po kościach moze zmierz sobie cisnienie, bo pewnie masz niskie. Masz mało energii, bo brak apetytu i mało jesz, wiec to zrozumiałe. Pierwszy trymestr czesto taki jest niestety i miło sie go nie wspomina. Dasz rade, staraj sie jesc zdrowo, wmus cos w siebie, albo chociaz jakiegoś orzecha brazylijskiego, migdała, cos
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app