• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

beta hcg ilościowo

Bylam wczoraj ponownie na usg , lekarz twierdzi ze @ bedzie ! Po 11 dniach spoznienia , 2 testach beta ponizej 1, kilkunastu sikanych z ujemnym wynikiem . Dostalam dzisisj @ !!!! Tylko nie rozumie czemu taka blokada ? Zawsze mam regularne miesiaczki . Po tym tygodniu mam 5 lat zycia mniej .
Moja endokrynolog zawsze mówi, że ponieważ żyjemy, to i różne odchyly mogą się zdarzyć. Stres, gorszy czas, niewyspanie, jakieś wewnatrzne napięcia. Naprawdę wszystko to może wpływać.

reklama
Moja endokrynolog zawsze mówi, że ponieważ żyjemy, to i różne odchyly mogą się zdarzyć. Stres, gorszy czas, niewyspanie, jakieś wewnatrzne napięcia. Naprawdę wszystko to może wpływać.
Dziekuje za wsparcie :* lekarz powiedzial ze po 30 tez cykl nie bedzie idealny. Tak jak mowisz, od dłuższego czasu stres mi towarzyszy... jutro umawiam sie na wkładkę :)

Jeżeli skąpe plamienie miałam 19 grudnia oraz 18 stycznia (trwające jakoś z 6/7 dni) i 13 stycznia i 29 stycznia byłam na becie, która dała wynik <1.10mlU/ml mogę wykluczyć ciążę czy zrobiłam za wcześnie? Cykle mam ok 30 dniowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry