reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

beta hcg ilościowo

Bylam wczoraj ponownie na usg , lekarz twierdzi ze @ bedzie ! Po 11 dniach spoznienia , 2 testach beta ponizej 1, kilkunastu sikanych z ujemnym wynikiem . Dostalam dzisisj @ !!!! Tylko nie rozumie czemu taka blokada ? Zawsze mam regularne miesiaczki . Po tym tygodniu mam 5 lat zycia mniej .
Moja endokrynolog zawsze mówi, że ponieważ żyjemy, to i różne odchyly mogą się zdarzyć. Stres, gorszy czas, niewyspanie, jakieś wewnatrzne napięcia. Naprawdę wszystko to może wpływać.

reklama
Moja endokrynolog zawsze mówi, że ponieważ żyjemy, to i różne odchyly mogą się zdarzyć. Stres, gorszy czas, niewyspanie, jakieś wewnatrzne napięcia. Naprawdę wszystko to może wpływać.
Dziekuje za wsparcie :* lekarz powiedzial ze po 30 tez cykl nie bedzie idealny. Tak jak mowisz, od dłuższego czasu stres mi towarzyszy... jutro umawiam sie na wkładkę :)

Jeżeli skąpe plamienie miałam 19 grudnia oraz 18 stycznia (trwające jakoś z 6/7 dni) i 13 stycznia i 29 stycznia byłam na becie, która dała wynik <1.10mlU/ml mogę wykluczyć ciążę czy zrobiłam za wcześnie? Cykle mam ok 30 dniowe.

reklama
Przy 1 ciazy hcg miała 3.89 i okazało się że ciaza z tym że podobno owulacje miałam 18dc A na badaniu wtedy byłam w 29 dc

Do góry