reklama

Beta hcg po ovitrelle

Cześć, wiem, ze to temat oklepany, ale wiecie jak to czasem bywa - jak ktoś obcy napisze to człowiek zrozumie 😉 Moj wynik bety 11 dni po Ovitrelle to 1,45 mlU/ml - to pozostałość Ovitrelle, prawda? Raczej nie ma co się łudzić, ze ciąża?

reklama
Nie, nie wiedziałam. Żarcik oczywiście 😉
Chodzi o to, ze laboratoria maja różne sprzęty o ustawionej rożnej czułości, wiec rownie dobrze mogłoby tam być po prostu zero. Moim zdaniem dopóki nie ma tam 5 to nie ma nad czym dywagować ;). I tak, z tego co czytałam u dziewczyn 11 dpo jeszcze mogą być śladowe ilości bety.

Chodzi o to, ze laboratoria maja różne sprzęty o ustawionej rożnej czułości, wiec rownie dobrze mogłoby tam być po prostu zero. Moim zdaniem dopóki nie ma tam 5 to nie ma nad czym dywagować ;). I tak, z tego co czytałam u dziewczyn 11 dpo jeszcze mogą być śladowe ilości bety.
Właśnie takiego głosu rozsądku potrzebowałam, dziękuje 😉

Kilkakrotnie 11dpo miałam jeszcze jakieś resztki ovitrelle we krwi. Dla pewności jeśli chcesz zrób betę po raz kolejny za dwa dni, jak rosnie tzn ze to nie ovi ;) beta startuje od zera wiec niestety jednoznacznie i na pewno nic się nie da stwierdzić 🤷🏻‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry