reklama
Niekiedy beta rozkręca się powoli
najlepiej po prostu zrobić kolejny przyrost po 48h no i można dorzucić progesteron.
W jednej ciąży moja beta była najpierw 13 po trzech dniach 39 - bardzo słaby przyrost a udało się ciążę donosić. Kolejna ciąża beta 12 później po dwóch dniach 26 i po kolejnych dwóch 67 chyba a później już spadła. Nie ma reguły
życzę powodzenia 
W jednej ciąży moja beta była najpierw 13 po trzech dniach 39 - bardzo słaby przyrost a udało się ciążę donosić. Kolejna ciąża beta 12 później po dwóch dniach 26 i po kolejnych dwóch 67 chyba a później już spadła. Nie ma reguły
AnikaAl
Fanka BB :)
Po 72h z 10 na 20? Zrób jeszcze jeden przyrost, najlepiej 48h od poprzedniego.Hej dziewczyny, beta 9/10 dpo 10.70, a 12/13 dpo 23,60. Niby przyrost procentowo jest w normie ale czy to nie za małe wartości?
Ja już wariuje. Poprzedni cykl miałam biochemiczną i już się martwię że znowu to samo… testy cały czas wychodzą bladziudkie. No nic jutro idę na kolejną betę i się okaże. Natomiast jeśli znowu biochemiczna to chyba to już nie jest przypadek…Niekiedy beta rozkręca się powolinajlepiej po prostu zrobić kolejny przyrost po 48h no i można dorzucić progesteron.
W jednej ciąży moja beta była najpierw 13 po trzech dniach 39 - bardzo słaby przyrost a udało się ciążę donosić. Kolejna ciąża beta 12 później po dwóch dniach 26 i po kolejnych dwóch 67 chyba a później już spadła. Nie ma regułyżyczę powodzenia
![]()
Doskonale Cię rozumiem. Kolor kreski na teście nie jest wyznacznikiem czy ciąża rozwija się prawidłowo. Tylko beta da odpowiedź. Trzymam za Ciebie kciukiJa już wariuje. Poprzedni cykl miałam biochemiczną i już się martwię że znowu to samo… testy cały czas wychodzą bladziudkie. No nic jutro idę na kolejną betę i się okaże. Natomiast jeśli znowu biochemiczna to chyba to już nie jest przypadek…
Badania podstawowe w normie wszystkie, a badania na tromofilie nikt wcześniej mi nie zlecił. Po 1 biochemicznej lekarz stwierdził że tak się zdarza i trzeba próbować dalej, a większość badań zlecała mi w między czasie endokrynolog z racji hasimoto to jedynie stąd wiem że takie podstawowe rzeczy są okDoskonale Cię rozumiem. Kolor kreski na teście nie jest wyznacznikiem czy ciąża rozwija się prawidłowo. Tylko beta da odpowiedź. Trzymam za Ciebie kciukico do kilku biochemow to nie wiem jakie mogą być przyczyny, a miałaś kiedyś rozszerzona diagnostyke? Badania na teombofilie? Czy robiłaś podstawowe badania tarczyca, cukier, tu na forum dziewczyny często mają takie fajne pliki z kompletem badań do wykonania z krwi, wiele można się po wynikach dowiedzieć
Kochana beta rośnie praktycznie z zerowych wartości i podwaja się średnio co 48h, także jest wszystko dobrze. Potem będzie rosnąć w moment, a potem znów zwolniHej dziewczyny, beta 9/10 dpo 10.70, a 12/13 dpo 23,60. Niby przyrost procentowo jest w normie ale czy to nie za małe wartości?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Warto doczytać pozostałe posty Autorki zanim się walnie gratulacjeKochana beta rośnie praktycznie z zerowych wartości i podwaja się średnio co 48h, także jest wszystko dobrze. Potem będzie rosnąć w moment, a potem znów zwolnigratulacje
ja też miałam biochem niedawno a potem poronienie zatrzymane, także znam ten stres o to, co dalej. Mimo to trzeba być dobrej myśli i cieszyć się z każdej chwili, kiedy dzidzia jest z nami
![]()