reklama
Zzzaba
Fanka BB :)
@niepewna500 wspolczuje stresu. Bardzo mi przykro że przez to przechodzisz
mam nadzieje że na kolejnej wizycie sytuacja się rozjaśni. Trzymaj się
niepewna500
Początkująca w BB
dziekuje, to niestety już mój drugi raz :-(@niepewna500 wspolczuje stresu. Bardzo mi przykro że przez to przechodziszmam nadzieje że na kolejnej wizycie sytuacja się rozjaśni. Trzymaj się
Lubiekluskikladzione
Też tak myślałam, ale miałam USG w obecnej ciąży przy becie dzień wcześniej 367 i był widoczny pęcherzyk 2mm - lekarz był pewny na 100%, że to to. Co więcej, miał tak dobre usg, że oznaczył go również w USG przezbrzusznym. Naprawdę nie uwierzyłbym, że takie cuda są możliwie.Niemozliwe. Przy tak niskiej becie nie ma żadnych szans na zobaczenie pęcherzyka. Nie wróży to dobrze. Ja bym poszła do innego lekarza.
Ostatnia edycja:
Lubiekluskikladzione
A no i mam zarówno wynik bety dzień wcześniej jak i wydruk z USG dzień później - pęcherzyk odpowiadał wielkością wiekowi ciążowemuTeż tak myślałam, ale miałam USG w obecnej ciąży przy becie ok 300 i był widoczny pęcherzyk 2mm - lekarz był pewny na 100%, że to to. Co więcej, miał tak dobre usg, że oznaczył go również w USG przezbrzusznym. Naprawdę nie uwierzyłbym, że takie cuda są możliwie.
Lady Loka
No tak, tylko w zdrowej ciązy ta beta Ci od badania do USG urosła, więc mogła równie dobrze wymosić wtedy już 700-800.Też tak myślałam, ale miałam USG w obecnej ciąży przy becie dzień wcześniej 367 i był widoczny pęcherzyk 2mm - lekarz był pewny na 100%, że to to. Co więcej, miał tak dobre usg, że oznaczył go również w USG przezbrzusznym. Naprawdę nie uwierzyłbym, że takie cuda są możliwie.
Lubiekluskikladzione
Ciężko przewidzieć czy wynosiła 500 czy 700, ale raczej ciężko mówić, żeby była powyżej 1000, a jednak pęcherzyk był widoczny. Także to tylko odnośnie tego, że poniżej 1000 przy zdrowej ciąży nie można zobaczyć pęcherzyka, bo okazuje się, że możnaNo tak, tylko w zdrowej ciązy ta beta Ci od badania do USG urosła, więc mogła równie dobrze wymosić wtedy już 700-800.
olka11135
Ciężko przewidzieć czy wynosiła 500 czy 700, ale raczej ciężko mówić, żeby była powyżej 1000, a jednak pęcherzyk był widoczny. Także to tylko odnośnie tego, że poniżej 1000 przy zdrowej ciąży nie można zobaczyć pęcherzyka, bo okazuje się, że można
Ale Ty nie wiesz jaka miałaś betę. Mogłabym nawet i 2 tysiące więc o czym jest ta rozmowa

Lubiekluskikladzione
Przecież po jednym dniu nie była na pewno 2k... Proszę was dziewczyny
Ale Ty nie wiesz jaka miałaś betę. Mogłabym nawet i 2 tysiące więc o czym jest ta rozmowa![]()
reklama
Lady Loka
Nie napisalam, że była ponad 1000. Ale no nie możesz powiedzieć, że widać bylo pęcherzyk przy becie 300, bo to nie prawda, Twoja beta była wyższa. Na tym etapie zdarzają się przyrosty po 100-150%, więc spokojnie mogłaś mieć te 800 i wtedy przy dobrym sprzęcie byłoby to wykonalne.Ciężko przewidzieć czy wynosiła 500 czy 700, ale raczej ciężko mówić, żeby była powyżej 1000, a jednak pęcherzyk był widoczny. Także to tylko odnośnie tego, że poniżej 1000 przy zdrowej ciąży nie można zobaczyć pęcherzyka, bo okazuje się, że można