reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Beta niskie przyrosty

Tu pisałaś.

Nie czepiam się, ale nie uścislilaś, że beta między badaniem i USG urosła, więc komunikat byl, ze przy becie 400 był pęcherzyk.
No nie, skoro ciąża prawidłowa, to wiadomo, że beta wzrosla przez 24h, ale wg mnie, patrząc po innych przyrostach w tej ciąży, prawie na pewno była poniżej 1000

reklama
No nie, skoro ciąża prawidłowa, to wiadomo, że beta wzrosla przez 24h, ale wg mnie, patrząc po innych przyrostach w tej ciąży, prawie na pewno była poniżej 1000
Serio będziemy to dalej wałkować? :p

Tutaj dziewczyna miala betę 260 dzień po USG. I twierdzi, że na tym USG był pęcherzyk.

Ty miałas betę lekko licząc koło 800, jest jednak spora różnica.

Btw dzisiaj miala być na USG, więc ja jestem ciekawa wyników.

Serio będziemy to dalej wałkować? :p

Tutaj dziewczyna miala betę 260 dzień po USG. I twierdzi, że na tym USG był pęcherzyk.

Ty miałas betę lekko licząc koło 800, jest jednak spora różnica.

Btw dzisiaj miala być na USG, więc ja jestem ciekawa wyników.
Chciałabym, żeby to wybrzmiało kolejny raz, skoro temat jest dalej poruszany- ja odniosłam się tylko i wyłącznie do tego, że przy becie poniżej 1000, przy zdrowej ciąży, również można zobaczyć pęcherzyk. Nie twierdziłam nigdzie, że mam tak samo jak autorka.
Też jestem ciekawa wyników usg ;)

Chciałabym, żeby to wybrzmiało kolejny raz, skoro temat jest dalej poruszany- ja odniosłam się tylko i wyłącznie do tego, że przy becie poniżej 1000, przy zdrowej ciąży, również można zobaczyć pęcherzyk. Nie twierdziłam nigdzie, że mam tak samo jak autorka.
Też jestem ciekawa wyników usg ;)
Ale ten 1000 jest orientacyjny. Wiadomo, że przy 800 jest szansa. Przy 200 nie bardzo.

Ale ten 1000 jest orientacyjny. Wiadomo, że przy 800 jest szansa. Przy 200 nie bardzo.
Przy 200 to edometrium pogrubione nic więcej.

Ja nie rozumiem czegoś.
Po co pisać takie kocopoly że przy 370 jest np pęcherzyk ciążowy też go nie będzie,koło 1000 może być coś widać,ale nie musi.
Potem wejdzie inna i przeczyta takie coś,że ona ma bete 2 tys i nic niema .

1000057898.jpg

Przy 200 to edometrium pogrubione nic więcej.

Ja nie rozumiem czegoś.
Po co pisać takie kocopoly że przy 370 jest np pęcherzyk ciążowy też go nie będzie,koło 1000 może być coś widać,ale nie musi.
Potem wejdzie inna i przeczyta takie coś,że ona ma bete 2 tys i nic niema .
Przecież nigdzie nie napisałam, że przy becie 370, tylko dzień później ;)

Zobacz załącznik 1705211
O i to jest ciekawa informacja - ja wcześniej byłam przekonana, że poniżej 1000 nic na 100% nie uda się zobaczyć, a jednak jest inaczej

reklama
reklama
Do góry