Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najgłupsze wytłumaczenie bez umowy. To był Twój wybór. Ok a od pozytywnego testu nie pracujesz bo? Jeśli mieszkasz w PL to nie wierzę że w okolicy masz tylko możliwość pracy na magazynie. Już lepiej iść do macaKilkanaście lat również pracowałam na te zasiłki... Nie kwestionuje sytuacji ludzi których nie znam. A wy też nie wiecie w jakieś sytuacji się znajdziecie za chwilę. Więc liczyłaby się ze słowami bo karma lubi wracać. Akurat w ostatnim czasie pracowałam za granicą bez umowy z której mogę coś mieć...
Tak doradzenie ci jak możesz zaoszczędzić na wyprawce to jest pomoc. Ale dobrze pani z wyższym wykształceniem, nie będę już nic mówiła, bo każdego atakujesz.Pomoc? Chyba potrzebujesz słownika i wytłumaczenia znaczenia tego słowa.
A nie widać że jesteś w ciąży? Czemu nie szukalaś pracy przed ciążą? Według mnie teraz jest nie bezpiecznie iść do pracy na magazynie. Jeśli masz doświadczenie i predyspozycje szukaj pracy onlinez tego co czytałam problem może byc tylko z zusem bo może mi zarzucić ze poszłam do pracy aby wyciągnąć świadczenia jednak nie ma zadnego przepisu który mówi że kobieta w ciązy nie moze pracować czy szukać pracy jak jej nie posiada co wiecej nie ma obowiązku informowania pracodawcy o ciąży a sam pracodawca nie moze się zapytac ani czy jesteś ani czy planujesz ciąże bo to nie zgodne z kodeksem pracy.
Najgłupsze wytłumaczenie bez umowy. To był Twój wybór. Ok a od pozytywnego testu nie pracujesz bo? Jeśli mieszkasz w PL to nie wierzę że w okolicy masz tylko możliwość pracy na magazynie. Już lepiej iść do macaKilkanaście lat również pracowałam na te zasiłki... Nie kwestionuje sytuacji ludzi których nie znam. A wy też nie wiecie w jakieś sytuacji się znajdziecie za chwilę. Więc liczyłaby się ze słowami bo karma lubi wracać. Akurat w ostatnim czasie pracowałam za granicą bez umowy z której mogę coś mieć...