Sory dziewczyny to przypadek;-), jestem już padnięta a muszę dokończyć coś do pracy. Chyba widze już podwójnie, naszczęście już powoli kończe:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gorączki naszczęście nie ma tylko taki katarek co jej spływa do gardła i przez to się krztusi i kaszle :-( spacerki więc wstrzymane do odwołania!
mnie przy jednym ciężko się było zorganizować, ale to chyba wynika z mojej leniwej natury

chyba nie stało się coś niepokojącego, odpukać??
a mój tata to napewno. Tyle dobrze, ze po rozprawie umówiłam sie z przyjaciółką na pogaduchy. Trochę się odstresuję, zrelaksuję...
muszę się jutro odstawić jak szczur na otwarcie kanału, żeby widział jak doskonale daję sobię radę bez niego
A niech mu szczęka o podłogę zahaczy, a co !
:-) ale coś czuję, że za jakiś czas będzie jej pełno wszędzie...chyba, że po mamusi odziedziczy temperament i będzie tylko spać i jeść ;-) byleby tylko nie przybierała na wadze tak jak ja jak byłam mała. Wyobraźcie sobie, że ja mając 15 miesięcy ważyłam 18 kg 

Amelucha strasznie ja polubiła. Tylko muszę dłuuuugo po jedzeniu odczekać, żeby ją na nią kłaść bo po chwili jest cała w ulanym mleczku bądź zupce...
dziewczyny kiedy kończy się okres takiego ulewania ???
i nie życzę nikomu... a mianowicie chyba zaszkodziło malutkiej jablko z marchewką:-( ok 17 jej dałam 2 łyżeczki, jadła co prawda lepiej niż samo jabłuszko, ale później brzuszek nadęty, ciągły ryk, i czkawka połączona tak jakby z ciągłym odbijaniem:-

Już mieliśmy jechać na pogotowie, ale sie zastanawiałam gdzie jest izba przyjęć dla takich maluszków? w wojewódzkim czy w pediatryku? Naszczescie ustapiło i nie było to konieczne:-(
Czekamy z niecierpliwością na relację ze sprawy, mam nadzieje że wszystko poszło tak jak tego oczekiwałaś;-)

a jak z tą pracą, dowiedziałaś się już coś konkretnego?

. Ale cieszy mnie to ze sobie łobuzuje w dzien bo nie wyobrazam sobie miec dziecka ktore placze co chwile i chowa sie za mamy spodnica gdy tylko zobaczy grubego dziadka z wasem,albo babcie w okularach

wielki podziw dla Ciebie za to, ze wszystko potrafisz zorganizowac przy dwojeczce