Mery
zakręcona pozytywnie
aLE POGODA MYSLAŁAM ŻE DO PRACY NIE DOJADĘ BO ZAMKLI U NAS JEDEN MOST WIĘC CAŁY ŻYWIEC ZAWALONY ZREZYGNOWALIŚMY Z PRZEDSZKOLA JAK TO ZOBACZYLIŚMY BO DŁUŻEJ STALIBYŚMY W KORKU NIŻ NATKA BYŁABY W PRZEDSZKOLU CIEKAWE JAK DOTRE DO DOMU BO SAMOCHODEM MI SIĘ NIE UŚMIECHA JAZDA W TYM KORKU NO ZOBACZĘ.
wODA W PIWNICY JUZ JEST CIEKAWE CO BĘDZIE DALEJ BO MA PADAĆ DO ŚRODY NAPEWNO A PÓŹNIEJ?
U NAS JUŻ LEPIEJ PRZYNAJMNIEJ Z NATKA JUTRO JEJ ROBIĘ BADANIA CIEKAWE CO WYJDZIE NAJGORSZA TA ŚRODA BO NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ A BOJĘ SIĘ JAK DIABLI TEGO USG.
pATKA DALEJ KASZLE A I SPANIE MA USRANE COŚ BO PRZEZ DWA DNI WIECZÓR TZN O 21 JAK JĄ KŁADĘ TO WOJNĘ MI TAKĄ ROBI WCZORAJ NP POTRAFIŁA WYĆ W ŁÓŻECZKU PRAWIE GODZINĘ BO ONA NIE CHCE SPAĆ NATALIA JUŻ FREDZIO KIMONKO A TA WOJNA A MNIE KREW ZALEWAŁA OBY DO SOBOTY BO WKOŃCU WOLNY WEEKEND TE KOMUNIE TEŻ W TYŁEK DAŁY.
wODA W PIWNICY JUZ JEST CIEKAWE CO BĘDZIE DALEJ BO MA PADAĆ DO ŚRODY NAPEWNO A PÓŹNIEJ?
U NAS JUŻ LEPIEJ PRZYNAJMNIEJ Z NATKA JUTRO JEJ ROBIĘ BADANIA CIEKAWE CO WYJDZIE NAJGORSZA TA ŚRODA BO NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ A BOJĘ SIĘ JAK DIABLI TEGO USG.
pATKA DALEJ KASZLE A I SPANIE MA USRANE COŚ BO PRZEZ DWA DNI WIECZÓR TZN O 21 JAK JĄ KŁADĘ TO WOJNĘ MI TAKĄ ROBI WCZORAJ NP POTRAFIŁA WYĆ W ŁÓŻECZKU PRAWIE GODZINĘ BO ONA NIE CHCE SPAĆ NATALIA JUŻ FREDZIO KIMONKO A TA WOJNA A MNIE KREW ZALEWAŁA OBY DO SOBOTY BO WKOŃCU WOLNY WEEKEND TE KOMUNIE TEŻ W TYŁEK DAŁY.
!! Ja dziś z domu się nie ruszam bo połowa Bielska nie przejezdna
U nas spokojnie koło domu ale tu nie ma co wylać i się nie zlewa bo my to tak na górce. Ale w centrum jest horror
przecież jak wchodzę do piwnicy to się mi ryczeć chce jak widzę tą wode min do kolan i wszystko pływające
.Dzisiaj mam wolne więc wielka walka z zywiołem ale żywieczyzna ogólnie zalana.Po tej całej powodzi to ja będe jeszcze długo dom doprowadzac do ładu
.Dzisiaj już nawed w piecu drzewem trochę palę,żeby ino dom zagrzać nawed ciepłą wodę już mam.Rano mnie sąsiadka wkurzyła
bo ona przezywa,że jest tak mokro,że ona nie wie kiedy będzie kosić,bo przez ogródek woda jej płynie.A u nas piwnica,piec auto a na ogrodzie mam prywatny staw a ona jęcy,że ogród ma mokry.Nie którzy to nie mają wyczucia
) Nie puszczałam jej przez te 2 dni bo zimno itp przedszkolu zalanie nie groziło. Teraz mam nadzieję że będzie już tylko lepiej, ważne że nie pada, a i klienci wrócą do sklepu bo wcześniej to ludzie albo domów pilnowali i walczyli z wodą albo tak jak ja nie mieli ochoty nosa z domu wyściubiać na taką pogodę. A dzisiaj ruszam na zakupy bo w lodówce światło