reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No nareszcie! AGUSIA! juz myślałam że cie z tego szpitala nigdy nie wypuszczą... GRATULACJE! Oluś jest prześliczny!

reklama
Eeeeeeeee co tu tak cicho? ;)
U nas wszystko oki :)Oliwka rośnie jak na drożdżach,już ma dłuższe przerwy w jedzeniu bo wcześniej potrafiła non top na cycu wisieć ;) Coraz częściej i lepiej gaworzy ale jak to słodko brzmi :D
A 11 czerwca chrzcimy małą :)
Buziaczki dla wszystkich maluszków tych w brzuszku też ;)

Rzeczywiście Kitkabb - strasznie szybko rożnie Oliwka - piękna panna z niej sie robi....

A co u LILITH???
Wróciła do domku?? jak się czuje ona i maleńka??

Rana po cc goi sie dobrze... czasami tylko mnie ciagnie z tej strony gdzie sa supelki... ale ogolnie jest dobrze
Kitka my tez mamy chrzciny 11 czerwca...
Gadget a jak tam twoja malutka.... daje ci wogole pospac... czy marudzi... Nasz Olus to ma roznie... jedna noc przespi ladnie i tylko dwa razy sie obudzi, a inna znow sie wydziera przez pol nocy...
Teraz spi i mama moze sobie troche poklikac na necie... chyba ta pogoda dziala na niego tak usypiajaco...

Hej! witam wszystkich, moja Emilka też różnie śp. W nocy raczej śpi i budzi się bardzo wczesnym rankiem czyli o 5, czasem jeszcze o 3, marudzi ostatnio raczej w dzień, chociaż dziś chyba przez pogodę to śpi, przynajmniej mogę ogarnąć chałupę ;)

Gratuluje dziewczynki slicznych, grzeczniutkich maluszkow! Sa urocze!
Agusiaaa, dobrze, ze rana ladnie sie goi i wszystko posuwa sie do przodu.
Kitka, Oliwka to juz duza pannica i jakie ma slodkie policha :) Takie do schrupania normalnie :)

A wlasnie, co u Lilith? Wiem, ze urodzila - w koncu...

Sandra za nie długo ty będziesz miała ślicznego,grzeczniutkiego maluszka ;)
Agusia Oluś jest kofany :) I tylko 2 miesiace młodszy od Oliwki ;) :D
Gadget wklej foteczke Emilki :) Chętnie ją poznamy :)

reklama
Oj Kitka, zobaczymy czy taka grzeczna bedzie :) Jak odziedziczy temperamencik po obu rodzicach to hmmmm...;)

Gadget, tak jak napisala Kitka - czekamy na fotusie Emilki! :)

Do góry