Poprostuasia
Zaciekawiona BB
Ja mialam 106 bodajze przy pierwszej becie❤
To ja mam trochę mała... Nie wiem... Jeszcze ten progesteron... Jutro idę do ginekologa skonsultować te wyniki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam 106 bodajze przy pierwszej becie❤
Przykro mi... Ja idę dzisiaj do ginekologa skonsultować wyniki, badań dziś nie robie, bo nie ma sensu dzien po dniu, a laboratoria jutro nie działają. Więc zrobię w poniedziałek.Miałam podobnie, blade kreski na testach. Pierwsza beta 148, druga 189, trzecia 290, czwarta 200. Od początku był słaby przyrost no i spadek bety na koniec. Nie udało się...
Daj znać co i jakPrzykro mi... Ja idę dzisiaj do ginekologa skonsultować wyniki, badań dziś nie robie, bo nie ma sensu dzien po dniu, a laboratoria jutro nie działają. Więc zrobię w poniedziałek.
Dostałam luteine 100 mg 2xdziennie dopochwowo. Mam przez 2 tygodnie co 2 dni sprawdzać betę i jeśli będzie przyrastac to na początku listopada przyjść na pierwsze usg.Daj znać co i jak![]()
Przez 2 tygodnie co 2 dni? Kobieto fortunę wydasz a nie wiem co te informacje mają dać lekarzowi... To jakiś dziwny wymysł!Dostałam luteine 100 mg 2xdziennie dopochwowo. Mam przez 2 tygodnie co 2 dni sprawdzać betę i jeśli będzie przyrastac to na początku listopada przyjść na pierwsze usg.![]()
Od poniedziałku do piątku czyli np we wtorek i czwartek i potem za tydzień też we wtorek i czwartek... Bo ja miałam problemy ogólnie jeśli chodzi o ciążę i chodzi o to by sprawdzić czy ciąża się dobrze rozwija. Dla mnie pieniądze nie grają roliPrzez 2 tygodnie co 2 dni? Kobieto fortunę wydasz a nie wiem co te informacje mają dać lekarzowi... To jakiś dziwny wymysł!
Powiedział po co mąż robić badanie co 2 dni?